Välkommen!

4 juni 2010

Inställd båttur :(

Idag skulle jag och makrillen åkt på båttur. Vi har världens finaste väder, perfekt för en båtutflykt!! Det är bara det att jag fortfarande är hemma med försommarförkylningen :( Efter att ha förberett ryggsäcken med bra-att-ha-grejjor till utflykten var jag helt slut. Vem försöker jag egentligen lura?! Så det blev till att ringa och ställa in... Är naturligtvis jättebesviken, eftersom jag tror att makrillen skulle haft skoj. Men eftersom det inte bara går att vara med en stund och sedan åka hem när jag inte orkar mer, så är det nog bäst att bli hemma. Blä!

Men vi får hoppas på mer fint sommarväder och fler utflykter!! Åtminstone har jag förberett för det i form av två retroskjortor! En i Stampetyg (ursrpungligen från Åhlens) som jag köpte när Znok rensade tyghyllorna och en i tunnare bomull med apor på mintgrön botten från SoS. När jag var klar med den med aporna tyckte jag att den kändes bekant. Blev full i skratt när jag öppnade makrillens byrålåda och hittade den här, i samma färgställning!! Och eftersom jag helst vill ha variation i makrillens garderob så tänkte jag sy en ny med andra kantband till honom. Lägger därför in ap-skjortan som är i stl 2 år i makrillshoppen!Och så här söt är min älskepuff i denna retroskjorta. Den har jag inte satt någon knapp i ännu men den funkar bra ändå :)

7 kommentarer:

 1. Verkligen superfina skjortor! Måste bara testa att sy en till lillkillen. Visst har man sina favvofärgkombinationer, hihi!

  SvaraRadera
 2. Otroligt söta små skjortor! Förresten, var hittade du solhattsmönstret? Försökte kolla på dina tidigare inlägg där solhatten var men du skrev inget där... :-)

  SvaraRadera
 3. Nej, vad trist! Hoppas ni kommer ut till Kornö en annan dag i sommar då. Fast det är klart, det blir ju inte samma sak som att åka med jobbet.

  Väldigt fina skjortor, och praktiska nu i detta väder! Vad fint den sitter på makrillen! Blir lite sugen på att försöka mig på den där igen... får se om jag får tid.

  SvaraRadera
 4. Hejsan,
  Tyvärr de med val/räv är slut. Men jag är smickrad över förfrågan.

  SvaraRadera
 5. Så fin han är på nedre bilden! Härlig skjorta som nästan är finare öppen utan knapp ttycker jag. det ser så somrigt ut ju!

  SvaraRadera
 6. men åh vilka fina skjortor!! det kommer alltid gräma mig att jag aldrig köpte ngt av kanintyget på åhléns...

  SvaraRadera
 7. Vilka fina skjortor! Kul att se tyget med gröna månar - jag har samma i orange som är ett lakan från min barndom.

  Åh, var det Kornö ni skulle till? Lilla Kornö är min barndoms somrar. Vi var alltid dit en tur när vi hälsade på farmor och farfar i Lyse. Det var så mysigt och nästan magiskt med de smala asfalterade stigarna och inga bilar! Hoppas du snart kryar på dig, så ni kan göra om turen!

  SvaraRadera