Välkommen!

5 juni 2010

Dinobrallor

För ett tag sedan bytte jag till mig ett dinosaurietyg från Krimskrams - det var då beige med mörkare beige dinosar på. Lite tråkig färg, men eftersom det är superlätt att färga i maskin (om man inte gör dundertabbar som kan äventyra resultatet :)) så gjorde jag det. Och även om det från början var tänkt att det skulle bli en mörkare färg så är jag i slutändan supernöjd med resultatet! Lite kamouflagekänsla men på ett positivt sätt (jag gillar annars inte kamouflagelooken)!!

Tyget är som ett lite grövre stickat joggingtyg, men utan flossad baksida och betydligt tunnare, så det passar alldeles utmärkt på sommarkläder. Ett par hellånga muddisar fick det bli, med naturvita muddar så att de känns somriga.

9 kommentarer:

 1. Vilket roligt tyg, de blir säkert kanon framöver, inte bara i sommar!

  SvaraRadera
 2. Dem blev ju jättebra. Härlig färg tycker jag. Och det vita bryter verkligen av. På ett bra sätt då alltså.

  SvaraRadera
 3. Gud vad du syr människa!!! Hinner inte med bland alla dina inlägg;) De här var ju hur coola som helst!!! Färgningen blev superlyckad och mönstret är läckert...speciellt bra med vita muddar till som lyfter det hela lite:)

  SvaraRadera
 4. Jag säger bara MAMMA MIA vad du är produktiv!!!!!!! :-) :-) Under min bloggfrånvaro har du så många inlägg att jag knappt kan räkna dem :-) :-). Så härligt, jag vill också börja producera nu :-) Jättefina grejer!!!!

  Kramar!!!

  SvaraRadera
 5. Vad snyggt det blev!! Kul att färga själv!

  Tack snälla för din beskrivning av snedslån och kantningen av skjortan! Jag ska testa och se hur det går... Har ingen bra erfarenhet av snedslå och tvära "böjar", men skam den som ger sig....

  SvaraRadera
 6. Åh så fint det blev! Jag kände inte igen tyget först, smart att färga så det blev lite roligare :-)

  SvaraRadera
 7. Åh det blev ju jättefint, jag har det tyget hemma men som du säger kan det vara lite tråkigt...=) Tack för tipset!

  SvaraRadera
 8. Smart att färga själv! Det har jag inte ens tänkt på...Snygga brallor!

  SvaraRadera