Välkommen!

6 juni 2010

Långärmat i jersey

Sydde för ett par dagar sedan två tröjor med kuvertringning, men de har inte fastnat på bild oanvända. Får istället visa live-bilder. Lite synd bara att man inte ser halsringningen på dem... Men makrillen går konstant med dregglis på sig. Det gör han visserligen för jämnan, men för tillfället dregglas det mer än vanligt eftersom han är förkyld. Jag skojar inte när jag säger att det går åt 5-6 dregglisar på en dag just nu... För tillfället används de med fleece-baksida mest eftersom de inte släpper igenom det blöta på tröjan. De med velourbaksida blir blöta rakt igenom på en halvtimme. 

Apor från Mjuka tyger och röda moln från JNYdesign. Vita kantband för att det är så fint :)7 kommentarer:

 1. Men vilkena sötis:) Åh vad jag längtar efter aporna. Din tröja gör mig bara mer frestad. Jättefint. Tack för titten. Och hoppas lillen kryar på sig. Tur han har en mamma som kan sy egna dregglisar så får han vara hyffsat torr om tröjorna.

  SvaraRadera
 2. Vilka jättefina tröjor! Aporna är ju jättesöta och somrigt med det gula! Snyggt med vita kanter till.

  SvaraRadera
 3. Du syr verkligen mycket! Jättesöta tröjor och en lika söt kille!

  SvaraRadera
 4. Snygga tröjor, och sån söt solhatt :)

  SvaraRadera
 5. naaw, stackars sjukling. Härligt att ha möjligheten att sätta på sina barn så fina kläder :) aptyget är väldigt fint.
  Blir det inte väldigt varmt nu med dregglisar i fleece? Kan man inte lösa det på något annat sätt? Behöver sy några till tösen, hennes första tand har tittat fram och först nu började hon dregla lite.

  SvaraRadera
 6. sån fiiin tröjja!!
  blir oxå sugen på å sy tröjjor, tips om bra mönster?

  hälsning
  erika

  SvaraRadera
 7. Linda: jag är egentligen också skeptisk till fleecen nu när det är så varmt. nu har vi knappt varit utomhus :( eftersom vi varit dåliga och när vi varit ute så har jag prioriterat att han inte blir blöt om tröjan eftersom det blåser här vid kusten och jag inte vill att han blir sämre (snacka om harig mamma...) plastad frotté på baksidan hade kanske varit bättre, men jag har inte haft ork att sy några nya dregglisar. vanligtvis använder jag inte fleece på baksidan, utan velour eller interlock/jersey, nu när det är så varmt.

  SvaraRadera