Välkommen!

22 januari 2013

Självklart val

För ett litet tag sedan släpptes det här nya trycket av Strömming. Väldigt kul med tyg som passar lite äldre barn. Och vuxna! Är det bara jag som tycker att det saknas trikåtyger med snygga tryck som passar såväl tjej som kille och  oss som är äldre än, typ fem år? Jag känner mig rätt trött på alla motivtryck som har varit så populära ett bra tag nu och är inte alls sugen på att beställa hem sådana. Nej, fram för mer "vuxna" tryck! Just det här trycket finns även i svart/vitt/gult (det ligger här brevid mig och är väldans snyggt det också!)

Så fort jag såg den här färgställningen så tänkte jag att det skulle vara snyggt på ett linne till mig. Jerseyn är superskön i kvaliteten, så det sitter väldigt bra. Är fortfarande väldigt nöjd med modellen på linnet. Fick frågan om vilket Ottobremönstret som jag utgick i från. Det är Creative workshop 303, de bästa damtopparna. Men jag måste nog påstå att jag jobbat om det upptill rätt rejält för att få till den passform som jag ville ha.

Och jag vet att jag ofta klagar över kvaliteten på foton här på bloggen. Jag ber om ursäkt om någon stör sig på det... Det är för att jag inte gillar att visa bilder som jag inte känner mig fullt nöjd med. Jag är t ex så petigt att det stör mig att golvspringorna på bilderna till höger inte ligger i samma riktning. Jajemän, sån är jag! Och sällan blir jag supernöjd när jag fotar med mobilen. Men att använda den är trots allt väldigt smidigt och det går fort att fixa till collage av den här typen.

5 kommentarer:

 1. Så roligt att se ett plagg uppsytt i tyget! Superfint linne!
  Och jag håller med, fram för mer tryck som både är unisex och passar över fler åldrar!

  SvaraRadera
 2. Jag saknar också den typen av tyger.

  SvaraRadera
 3. Fin trøye i kult stoff:)

  SvaraRadera
 4. Håller med, gärna fler tyger som är unisex och inte bara för de minsta barnen. Fina linnen!

  SvaraRadera