Välkommen!

9 september 2012

När vardagen kommer

Ja, vad säger man. Vi har börjat vår nya vardag. Nytt jobb. Jobba heltid. Pendla till stan. Lämna och hämta barn på förskola. Två barn som tycker det är jobbigt att gå till förskolan. Studieresa i fyra dagar över en helg tillsammans med kollegorna på nya jobbet (mycket roligt och givande, men oj så socialt utmanade när man bara jobbat tre dagar ihop...). Jag tror att man kan bli trött för mindre... Det tar nog lite tid innan vi har kommit in i våra nya rutiner.

Innan jag började jobba hann jag sy två t-tröjor till makrillen. De fastnade dock aldrig på bild, men jag hade en av dem på en livebild i mobilen. Oj, vad makrillen önskade en tröja i luftballongtyget från Nosh Organics. Jag trodde knappt att jag skulle få ihop en hel tröja, men jag pusslade noga vid tillklippningen och lyckades få ihop till alla mönsterdelar - HURRA! Det var en mycket lycklig kille som tog på sig denna, morgonen efter att den var färdig.

14 kommentarer:

 1. Den är verkligen jätte fin tröjan! TYcker mer och mer om det trycket! Och snart kommer ni nog in i dom nya rutinerna! Men förstår att det är jobbigt!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack - har nog aldrig längtat så mycket efter vardagsrutiner som nu. Men de infinner sig nog tids nog :)

   Radera
 2. Åh så fint! Jag förstår att han är nöjd. Och hoppas nya rutinerna blir lättare snart. Klippte ut en kofta i ballongtyget till Annie nu ikväll. L. har ju redan fått en kofta i tyget han. KRAM

  SvaraRadera
 3. Förstår att han är nöjd! Superfin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nöjda barn = glad mamma. Enkel matematik :)

   Radera
 4. Jag gillar verkligen din nya header! Och t-shirten såklart, det tyget blir vara finare och finare för varje gång jag ser det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar min nya header. Kollade in bloggen från jobbdatorn idag och JISSES vilken chock - ilskna skrikiga färger och mesiga kontraster. Fy, jag vill mycket hellre att den ser ut som på datorn här hemma...

   Radera
 5. Nu har jag bläddrat omkring på din blogg en god stund... så himla mycket fint!

  SvaraRadera
 6. Vilken snyggt tröja på en snygg kille. Förstår att Makrillen är nöjd:) Ni är nog snart inne i rutinerna igen ska du se trots att det låter som att ni har mycket nytt på en gång att vänja er vid. Lycka till med nya jobbet och rutinerna!

  SvaraRadera
 7. Härligt att du är tillbaka! Hoppas du lyckas med pusslandet jobba heltid, barn, sy...Lena B

  SvaraRadera
 8. Ja oj, det är jobbigt med nytt jobb och nya rutiner! Men givande också... Hoppas allt faller på plats för er snart! Att lämna barn på förskolan som inte vill vara där är inte roligt.

  Förstår att makrillen är nöjd med den superfina tröjan!

  SvaraRadera
 9. Förstår att Makrillen blev glad för den fina tröjan!

  SvaraRadera