Välkommen!

14 september 2012

Håhåjaja...

Jaha, så är vår inte alltför gamla kamera också så gott som obrukbar. Ingen bra kamera att ta bilder med innebär att man är hänvisad till mobilen. Och kameran i den är ju knappt värd att kallas för kamera ens... Jaja, bättre än så här blir det inte. Synd bara att jag gillar blå och turkos färger, färger som är svåra att få bra på bild även med en hyfsad kamera.

Makrillen har dragit iväg på längden och jag behöver rensa lite i tyghyllorna. Resultatet blev ett par mysbrallor i ett turkos joggingtyg som jag egentligen inte gillar då tyget ser lite "randigt" ut. Inte speciellt snyggt stickat med andra ord. Men det duger till lekbrallor på förskolan. Och med fickor så blev de helt okej.

Tröjan är sydd i himmelsblå molninterlock från JNY. Stickningarna i raglanskärningen fick jag sprätta och göra om då jag tänkte fel och stickade ner sömmen helt åt fanders. Hoppas att tyget går ihop lite bättre efter tvätt. Den blev ett sånt där "måste göra färdigt innan jag går och lägger mig"-projekt. Skyndade mig som fasiken för att hinna klart. Och då blev inte kantbandet i halsen så snyggt ihopsydd (på insidan). Perfektionist som jag är så känner jag att det är tur att det bara är min egen skrutt som ska använda den.2 kommentarer:

  1. Jättefina!! Jag fotar allt med mobilen, annars blir det liksom inte av för mig... Man ser ju ändå hur fint det är (iaf på dina bilder :-))!!
    /Anna

    SvaraRadera
  2. Plaggen ser ändå jättefina ut! Man får ha överseende med småmissar när man syr bra att ha kläder. Skönt att göra av med tyg som legat också!

    SvaraRadera