Välkommen!

29 juli 2012

Skam den som ger sig!

Det känns nästan pinsamt att visa upp ytterligare en singoalla. Men ni får helt enkelt stå ut! Jag tänker nämligen inte ge mig förrän jag hittat det ultimata sättet (för mig) att sy resårkanalen i halsringningen. Den här gången blev det en singoalla med blus/tunikalängd. Och resårkanalen sydde jag som en infodring. Det gick riktigt smidigt, om det inte blir snyggt att sy dit en  separat resårkanal (ska prova även det alternativet) så kommer jag definitivt att använda mig av infodringar till singoallor fortsättningsvis. Om någon tycker att mina ärmar inte är tillräckligt puffiga så kan jag berätta att dels så har snultran väldigt tjocka armar, dels så tycker jag det är fint när inte ärmarna är alltför puffiga. 

Återigen har jag använt mig att ett gammalt påslakan, det blir så mjuka, svala och sköna plagg när man använder älskade gamla påslakan. Och att det har blivit ytterligare en grönmönstrad är inte så konstigt, snultran är väldigt fin i grön och jag tycker grönt är skönt för ögat! Av de singoallor jag hittills sytt är jag definitivt mest nöjd med denna. Tror den blir väldigt tuff till jeans.


6 kommentarer:

 1. Jag tröttnar inte på singoallor i alla fall. och du har helt rätt i att grönt är skönt. Den snyggaste färgen jag vet på mina barn också.

  SvaraRadera
 2. Jättefina singoallor, allihop! Men denna var något alldeles extra! Jag älskar tyget!

  SvaraRadera
 3. Kjempesøt!!! Helt nydelig tøy :O)
  enig, den blir nok superfin til jeans!

  SvaraRadera