Välkommen!

5 mars 2012

En korg ögongodis

Det sys så in i norden här hemma just nu. Och nu är jag snart i hamn med beställningen som ska skickas till hufvudstaden. Fast jag ska kanske inte ropa hej ännu. Tre lapptäcken återstår att färdigställa.

Men för att fokusera på det roliga som är färdigställt! Här en korg med färdiga hättor och lite annat smått och gott. Mönstret till hättorna har jag ritat om utifrån mitt mönster på bäbishjälm. De är sådär lagom retro, med yttertyg i återbrukade alternativt nya vintagetyger, foder i mjuk och gosig velour och knytband i trikå. Snultran har fått agera provdocka och hon är bedårande söt i modellen. Så när beställningen är färdigsydd ska hon minsann få sig en egen. Frågan är bara vilket tyg jag ska välja. Har så många favoriter. Vem vet, hon kanske får ett helt gäng hättor! Det är ju snart dags för födelsedagsfirande :)Sämst:
Att jag sover för lite. Sena kvällar, många tankar som maler i huvudet och morgonpigga barn, ett ganska säkert recept på sömnbrist.

Bäst: 
Att min lilla snultra fyller 1 år på lördag!! Tänka sig att det snart är ett helt år sedan jag hade stor mage och var evinnerligt trött på att gå och vänta på dagen D.

11 kommentarer:

 1. Oj så fina! Men du, ta hand om dig! Det låter inte helt hundra...

  SvaraRadera
 2. Så underbart fina (jag säger det igen!). Ta det lite lugnt nu bara. Jag fattar inte hur du hinner och orkar!

  Kram

  SvaraRadera
 3. ser gärna en livebild på snultran i en sådan här karamell =)
  Hoppas du inte tar ut dig, även om det är roligt så behöver man vila iaf EN kväll ibland ;)
  (jag ska det ikväll tex, satt med mejl o blogg o fakturering till halv ett i natt....gäääsp...)

  SvaraRadera
 4. Tack för omtanken! Jag håller mig på banan, kanske framstod gnälligare än vad jag tänkt mig. Det ska dock bli skönt när den här stora beställningen är färdigställd och ivägskickad. Och nog tar jag mig ledigt :)

  SvaraRadera
 5. Ljuvliga! Jag vill gärna se bild på lillan i en hätta :-)

  Måste tillägga att det är riktigt klurigt att kommentera med de där orden man ska skriva för att verifiera. Har försökt och gett upp några gånger så tänkte passa på att skriva det nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Jag håller med om att det knepigt med ordverifikationen på bloggarna. Menar du att det dyker upp här när du kommenterar?! Ska i så fall plocka bort det för jag tycker det är så knöligt själv...

   Radera
  2. Håller med totalt om de tjorviga orden! Tar ibland år att få till en kommentar då man ßer fel...=) härliga hättor by the way...=)

   Radera
 6. Vilka härliga hättor! Hoppas vi får se en livebild på Snultran =)

  Ta inte ut dig, gör dig förtjänt av en ledig kväll någon gång då och då =)

  SvaraRadera
 7. Så fina! Du har så mycket fina tyger, förstår att det är svårt att välja!

  SvaraRadera
 8. Åh vad man blir glad av alla fina tyger! Ser ut som de kommer sälja som smör i solsken på nya butiken!

  SvaraRadera