Välkommen!

16 november 2011

Å här är syrrans!

I förra inlägget visade jag tröjan som jag hade tänkt att makrillen skulle bära på syskonfotot. Här visar jag den ärmlösa kuvertklänningen som var tänkt till snultran. Nedtill har jag valt att rynka litegrann med hjälp av kantbandet - blir så snyggt tycker jag :) Egentligen har snultran alldeles för mycket kläder, och nu behöver jag ju faktiskt inte matcha syskonen på något foto, så därför lägger jag den i butiken på Epla - det finns ju växtmån så jag kan ju ångra mig om jag vill ;)

Mönster: 
Eget, stl 74/80.

Material: 
Klöver från Liandlo, interlock från Jofotex.

Sämst: 
Att jag inte blev klar med plaggen i tid till fotograferingen. Tänk så söta de hade varit. Nu blev de visserligen söta i alla fall, men till nästa gång de ska syskonmatchas ska jag vara ute i bättre tid.

Bäst:
Den hjälp jag fick på Sytokiga på fb när jag inte kunde bestämma hur jag skulle matcha inför fotograferingen. Valet föll till sist på turkos/vit campan till makrillen och turkos klöver till snultran. Båda plaggen fick röda kantband/muddar. Snyggt att matcha samma färgställningar men olika mönster. Lite lagom matchning för mig!

5 kommentarer:

 1. Jättesöt, turkos/rött kan inte bli fel;). Sytokiga är allt bra att ha! Kram

  SvaraRadera
 2. hur söt som helst, hade jag varit du hade jag behållt den, KAN ens egna ha för mkt kläder menar du... ;)

  SvaraRadera
 3. Hej och tack för fin kommentar på min blogg! Självklart kan jag langa lite tyg till dig! Hör av dig med ett mejl om hur mycket du vill ha och så, så kollar jag om det finns kvar!

  Och vad mycket fint du gjort på sistone!! :) De matchande kläderna är så fina, vad synd att du inte fick använda dem som du tänkt.

  SvaraRadera
 4. Åsa, jag får lite ångest när kläderna bara används några få gånger... Tyvärr tror jag att jag ibland "sparar" lite på de kläder jag tycker är fina och använder "fulbodysar" eftersom snultran ändå får tomatkräks på allt. Å sen, vips, så har hon vuxit ur de fina kläderna när jag bara använt dem ett par gånger... Kanske inte ska använda fulbodysar alls?!

  Jennie, jag mailar dig!

  SvaraRadera
 5. Måste säga att du ska skippa fulbodysarna ;) hon hinner ju inte använda allt fint.

  SvaraRadera