Välkommen!

30 november 2011

En filt till Epla

Det har legat några filtar och snuttar tillklippta här hemma som bara har väntat på att bli kantade med min CP. Idag fick jag ett ryck att sy klart åtminstone den här filten. Men det är inte lätt att få saker gjorda här hemma med en liten spellevink som kryper omkring och vill pilla på det mesta... Och när man syr filtar vill man gärna komma hela vägen runt utan att bli störd. En ganska dålig ekvation ;) Bättre att kanta snuttar istället, sträckan runt är definitivt kortare! Jag hoppas därför på att kunna lägga in några snuttar i butiken på Epla innan jul i alla fall. Just den här filten ligger i butiken på Epla, till nedsatt pris dessutom till följd av ett par skönhetsfel på baksidan.


Mönster: 
Eget (tja, det är ju inte så svårt att klippa en fyrkant med rundade hörn!), 65 x 80 cm

Material:
Interlock med moln från JNY, mörkbrun underbar velour från Hilco, beställd från Tygpyssling. Vit interlock från Jofotex.

Sämst: 
Att filten fick några små skönhetsfel på baksidan.

Bäst:
Att titta på snultran och se hur hon undersöker och upptäcker världen. Just nu är hon för det mesta nöjd bara hon får röra sig som hon vill (kanske inte alltid som mamma vill dock!)

4 kommentarer:

  1. Jättefin! Här ska med sys filt i kväll:)... Skönt att höra att man inte är ensam om att ha en liten hjälpreda...trycka på pedalerna eller dra ur sladdaden är ju bland det bästa som finns;)

    SvaraRadera
  2. Åh en sån skulle jag vilja ha:) Säljer du sån? MVH; Tiff
    tuffu313@hotmail.com

    SvaraRadera