Välkommen!

13 november 2011

Andra paret till M

Min systerdotter skulle ju få två par muddjeans. Första paret - det här - skickade jag för provning innan jag vågade sy par nummer två. Man vet ju aldrig med treåringar om de gillar kläderna. Men brallorna föll lilla fröken i smaken, hon tyckte att de var jättesnygga och tvättmaskinen har visst fått gå varm sedan dess. Bättre betyg kan man ju inte få! Så med gott mod har jag nu sytt par nummer två. Eftersom jag redan sytt ett par så gick dessa ganska snabbt att svänga ihop! Dessa jeans är lite enklare i modellen är den jeansmodell som jag visar här. De är inte lika pösiga och har inte lika många stickningar.
Mönster: 
Rejält omarbetat från Ottobre. Dock är det så omarbetat att jag skulle vilja påstå att det är mitt eget :)

Material: 
Denim från Jofotex. Muddväv från Stoff och Stil. Röda moln från JNY till fickpåsarna.

Sämst: 
Att jag ibland tar evigheter på mig för att komma till skott med vissa saker. Dessa brallor önskade sig syrran i somras - först nu har jag alltså sytt dem. Fy skäms på mig...

Bäst:
Att lilla fröken M var så nöjd med det första paret! Nu hoppas jag att hon blir lika nöjd med dessa.

6 kommentarer:

 1. Så fina med blått rött och vita moln i fickorna!

  Jag känner igen det där med att vara seg att starta igång något som egentligen går väldigt fort. Jag gruvar mig redan lite inför allt jag vill sy i julklappar för då har man ju en definitiv deadline på julafton :-)

  SvaraRadera
 2. Vilka snygga jeans! Gillar både dom här och de i föregående inlägg! Det inspirerar :)

  SvaraRadera
 3. tack!! så roligt att kunna inspirera någon :)

  SvaraRadera