Välkommen!

6 maj 2011

Dunderklumpen live

Idag hade snultran på sig Dunderklumpenklänningen på öppna förskolan. Som jag trodde så var den lite kort. Kan gott och väl förlänga den med fem centimeter. Eller som min man sa när jag frågade vad han tyckte om klänningen "den är väldigt mycket strumpbyxor" :) Annars sitter den bra på. Förminskade mönstret till stl 62 och det stämmer nog ganska bra upptill, snultran kan ha den fastän hon har stl 56 och den har ändå växtmån. Men som sagt - lite väl kort.

10 kommentarer:

 1. så söt hon är!! äh, sådana där klänningar ska väl VARA korta?! jättefin tycker jag!

  SvaraRadera
 2. Görsöt! Tycker den passar så kort, blir som en tunikaklänning!

  SvaraRadera
 3. Så söt! På sådana här små fröknar ska väl klänningarna vara lite korta? Jag tycker den är jättegullig precis som den är.

  SvaraRadera
 4. Jeg syns også den er kjempesøt!
  Og den kan jo ikke være alt for lang på en liten baby:)

  SvaraRadera
 5. Supertack för era kommentarer! Okej, ni tycker inte att den är för kort utan att det ska vara så på småtjejer (vilken tur att ni finns, den här klännningvärlden är ju snårig som värsta djungeln!) - men 1-2 cm till skulle faktiskt inte skada :)

  SvaraRadera
 6. Supersnyggt med blått vitt och svart på en liten tjej!

  SvaraRadera
 7. hon har samma mun o haka som våran minsta.... vi som frågade om det skulle vara så på bb.. o bm sa att det är bara dom sötaste bebisarna som ser ut så..... klänningen är fin också.... : )

  SvaraRadera