Välkommen!

11 maj 2011

Det gäller att passa på!

För tillfället håller jag  på att sy solhattar som ska till Småland och in i Butik makrill. Men mellan solhattssömnaden så har jag försökt klämma in lite bodysömnad för snultrans räkning. Hon börjar nu växa ur stl 56 så dessa är i stl 62 sydda i mitt vanliga kuvertbodymönster.

Det är tokfint med vita kantband på bodysar tycker jag. Speciellt på dessa fina tyger från Liandlo - visst får man sommarkänsla!? Och vill man använda vita kantband på bäbisar så gäller det att passa på när de är småpluttar. När de väl börjar käka vanlig mat så är det kört med fina vita kantband...


Jag har haft lite svårt för att anamma färgen rosa till snultrans kläder. Inte så att jag har något emot att flickor ofta kläs i rosa, jag tror mer det handlar om att jag inte tycker snultran ser ut som en rosa person. Jag märker att jag gärna väljer turkos och lila. Färger som jag ofta väljer även till makrillen. Så frågan är om det inte är mitt tycke och smak som får avgöra valet... I alla fall, de färgerna kommer ni nog att få se mer av framöver.

11 kommentarer:

 1. Vad fina! Visst är det så att man får "passa på" med vita och ljusa kantband/kläder då bebisen ännu är liten.. Börjar vänta riktigt mycket nu på vår bebis :-) Inte mycket kvar nu!

  SvaraRadera
 2. Jättesnygga och somriga! Fint med vita kantband! Annars är ju också rosa väldigt snyggt ihop med turkost om du vill testa med lite rosa =).

  SvaraRadera
 3. Så fint det blå med hjärtan gjorde sig till en body!

  SvaraRadera
 4. mums, två bodys helt i min smak! :)

  SvaraRadera
 5. Jätte snygga bägge två! De där tygerna väcker habegäret igen!:) Passa du på att skippa rosa så länge du kan för du får nog räkna med att damen kommer i en rosa period vad det lider:)) Det är iaf min erfarenhet av små damers favorit färg val i en viss ålder...

  SvaraRadera
 6. Härliga bodys!
  Ja tyvärr är vitt ingen bra färg för spagettiätning :)

  SvaraRadera
 7. Superhärliga! Liam ha en precis sån body och älskar den! Noel fick en farfars variant:) förlåt att jag inte hört av mig...massor just nu! Problemet ä med att det känns inte som Liam kommer använda sin säng så länge till så vet inte hur jag ska göra riktigt...du vill inte sy fler solhattar till småland istället;) kram

  SvaraRadera
 8. Vilka jättefina bodysar! Är oxå inne i en vit kantbandsperiod. Fint till sommaren tycker jag :)

  SvaraRadera
 9. Dessa underbara tyger! På nåt sätt har jag inte beställt från liandlo än men det måste ju ske! Dina bodysar är välgjorda som vanligt! Och om man som du skippar vit mudd i ärmen kan det ju hända att det vita förblir vitt ett bra tag!

  SvaraRadera
 10. Så fina!
  Ang färger på barnens kläder så tror jag definitivt att det är föräldrarnas smak som avgör. Här hemma är det mesta blått i olika nyanser. (Vilket har lett till att T blivit tagen för pojke oftare än flicka...). Men jag har väldigt svårt för rosa så det blir inte mkt sånt.

  SvaraRadera
 11. Jättefina! Jag är också förtjust i vitt kantband för tillfället.

  SvaraRadera