Välkommen!

13 maj 2011

Irriterande!

Jaha, det verkar som att alla inlägg och kommentarer som gjorts sedan någon gång i onsdags har försvunnit från bloggen. Och det verkar inte som att jag är ensam drabbad. Fruktansvärt irriterad blir jag, när det är så begränsat med datortid med två barn hemma... Undrar om de är borta för evigt och man ska bemöda sig att skriva nya inlägg?

6 kommentarer:

 1. Instämmer, väldigt irriterande. Men vi kan ju hoppas att blogginläggen kommer tillbaks. Läser man här så verkar det så i alla fall: http://buzz.blogger.com/2011/05/blogger-is-back.html

  SvaraRadera
 2. Jag har också funderat vad som har varit fel, jätte irriterande och som du säger tiden är väldigt begränsad!

  SvaraRadera
 3. Eller hur! Hoppas de kommer tillbaka!!!
  Man har ju inte obegränsad tid, dessutom är min dator sönder :-(.
  Jag bär min lilltjej i Beco och Kozy (en sorts MT), trikåsjalen har jag precis sålt, tycker hon blev för tung. Vävd sjal har jag, men har aldrig blivit sams med den.. Har några andra MTs (bla några superstadiga hemsydda) också som väntar på användning när hon blir lite större :-). MT är min absoluta favvo för ryggbärning. Dock måste de vara mycket stadiga med canvastyg för att jag ska gilla dem. Vad har du för någon??
  Förresten, vi kommer ner till Västkusten kring midsommar, så hör av dig om du ska till Marstrand något!!
  /Anna
  /Anna

  SvaraRadera
 4. Verkligen irriterande.. Jag använder som tur windows live writer, så inläggen sparades där (pust!) så kunde publicera dom på nytt. Men kommentarerna är ju nog försvunna..

  SvaraRadera
 5. Satt just och funderade på om jag ska lägga in gårdagens inlägg igen. Superirriterande!

  SvaraRadera
 6. För mej så har alla inlägg som gjorts den 12/5 försvunnit när jag läste på blogspots sida så stod det att de försökte sätta tillbaka alla men mina har då inte kommit än så jag antar att de är borta med vinden.

  SvaraRadera