Välkommen!

3 april 2011

Till snultran

Det blir inte så tätt mellan inläggen på bloggen. Snultran är en väldigt mammig liten tös som tar väldigt lång tid på sig med att äta och äter OFTA. Sen har jag inte riktigt kommit tillrätta med att vara ensam hemma med två kids. Det blir inte mycket sytt och därmed finns det inte heller så mycket att blogga om. Hinner knappt ens kika in hos er andra... Jag hoppas att det hela stabiliserar sig lite längre fram. Om ni tycker att det tar lång tid för er att få svar på mail och dylikt så ber jag om ursäkt och hoppas att ni har lite förståelse för dröjande svar nu när ni vet varför :)

Nu när jag kunnat prova mitt bodymönster på snultran så är jag inte riktigt nöjd. Halsringningen är lite stor och inte heller tyckte jag att omlotten såg snygg ut på. Ville även ha knapparna i grenen längre ner.Ritade därför om mönstret och gjorde en provsömnad i form av en body i stl 56 att prova på snultran. Jag har ännu inte provat den på, men jag är benägen att redan nu tycka att omlotten var snyggare förut och så tycker jag att benringningarna (heter det så?!) ser lite stora ut. Inte heller tycker jag att jag fick till halsringningen den här vändan heller. Så jag har satt mig och ritat om mönstret igen. Ska bara provsy den modellen också - när det nu kan bli ;)


Jag är inte så jätteförtjust i rosa, men lila däremot är jag rätt såld på. Så här blev det lilarandiga velourmuddisar med velour från Mjuka tyger och mudd  från JNYdesign. Lila retroelefanter från Jofotex och koboltblå interlock från JNYdesign till kantband. 

Nähä, nu ringer mat- och sovklockan...

9 kommentarer:

  1. Superläckert i lila!! =o)

    SvaraRadera
  2. Läckert set! Har full förståelse för att du inte hinner med att sy, blogga och besöka bloggar för det är minsann inte helt enkelt att komma till rätta med rutiner när man har en liten bebis och en inte allt för stor storebror att ta hand om. Kom ihåg att bebis tiden går i raket fart och snart kommer du att ha tid för en massa annat igen:)

    SvaraRadera
  3. Mysigt set! du ska se att du snart får tid för annat med... njut nu istället! funderar på att inte ta på mig så mkt beställningar i kläder som tar tid utan bara sy typ mössor, tunikor, muddisar å skarfsar som går fort....å få mer tid till att bara gosa med mina godingar! Särskilt nu när våren kommer!

    SvaraRadera
  4. Jättefint set, skitsnyggt med blått till det lila!
    Förstår att det känns som om du inte hinner med, men tids nog kommer det, minns precis hur det var. Ha det så mysigt med lillsnuttan så länge!

    SvaraRadera
  5. Superfint!! Känner igen det där med tiden...

    SvaraRadera
  6. Byxorna är helt underbara :)

    SvaraRadera
  7. Så fint et sett!!
    Sytid får du nok mer av etterhvert, det tar jo litt tid å venne seg til to barn:)

    Bare kos deg med dem så lenge:)

    SvaraRadera
  8. Så fint och gulligt set! Helt otroligt att du ens orkar tänka tanken att börja rita egna mönster och sy mitt i allt!

    SvaraRadera