Välkommen!

22 februari 2011

Omlottfleece att ge bort

Hemma idag efter en natt med magsjuka. Ingen höjdare kan jag meddela att vara höggravid och magsjuk. Är helt slut i kroppen, men på bättringsvägen. Nu hoppas jag verkligen att makrillen klarar sig. Måste nämligen ta vagnen och gå och hämta honom på dagis idag och jag känner väl inte riktigt att jag pallar med den promenaden ännu...

Strax innan julhelgen fick vänner till oss en liten flicka. Och jag skäms för att jag ännu inte fått iväg någon present. Men nu är den i alla fall färdigsydd, en omlottfleece utifrån mönstret från Minikrea (där hade jag ju ett omlottmönster!!), samma mönster som jag använt till denna overall. Och visst finns det vissa likheter mellan dem - samma zottelchen från Tygpyssling och med gröna detaljer. Fodret är gröna vågor jersey från JNYdesign. Nu är båda tygerna slut hos mig, vilket faktiskt känns skönt. Jag brukar ju annars hamstra som värsta gnagaren på mina tyger. Omlotten knyter jag med apband från Stoff och Stil. En dekorativ stickning i brunt, hela vägen runt blev det också. Ärmarna förlängde jag och sydde igen för att slippa vantar.10 kommentarer:

 1. Precis en sådan skulle JAG vilja ha att gå runt och skrutta i här hemma just nu. Jättefin!

  SvaraRadera
 2. Men fy och usch! Jag hade magsjuka när jag väntade äldsta pojken i v 41. Jag va helt säker på att jag skulle spy ut honom då! :0/ Inge vidare! Hoppas att du styrkar på dig! Och supermysig omlott.

  SvaraRadera
 3. jättehärlig! =)
  Jag är också en tyghamster så jag förstår att du är nöjd med att ha gjort slut på ett! haha!

  Krya på dig och hoppas att lillkillen klarar sig undan!

  SvaraRadera
 4. Åh, håper det går bedre med deg nå, ikke morsomt å være høygravid og syk.

  Så søt omslagsjakke:)

  SvaraRadera
 5. jag förstår precis vad du menar ang tyghamstring, jag både vill sy av ett tyg å ha det kvar - svårt!
  jättefin omlottis!

  SvaraRadera
 6. Mysig omlott! Hoppas du mår bättre nu:-)

  SvaraRadera
 7. Hej syster, himla skit att ni också fått magsjuka. Här har den nu plöjt sig igenom hela familjen, sist ut var J som spydde hela natten. Blä, tillräckligt äckligt att åka på det utan att vara gravid, förstår verkligen hur himla vidrigt det måste vara när man har en stor bebis i magen också!!!! Vi har haft Wienerkatten på kastrering idag så jag får dessutom torka kattkräks idag, hua. Men med en viktminskning på 2,5 kg så var det väl åtminstone något positivt med att ha haft maginfluensa. Mest synd var det kanske om Matilda då vi var sjuka på hennes födelsedag, men jag tror inte hon märkte jättemycket.

  Kram från storasyrran

  SvaraRadera
 8. Så himla fin, modellen och tygvalet är ju super till en liten.

  SvaraRadera
 9. Vad mysig den ser ut! Perfekt plagg.

  Usch och fy för magsjuka, min stora skräck för tillfället. Hoppas du mår bättre och att de andra klarat sig undan.

  SvaraRadera