Välkommen!

24 november 2010

Nya barnvagnshängen

Det där paketet med napphållare och barnvagnshängen som skulle till butiken Fia och Floyd i Trollhättan är fortfarande puts väck. Tråkigt och trist, men livet måste ju liksom gå vidare ändå :) Nu har jag äntligen packat ihop ett paket med nya grejjor till M på Fia och Floyd, denna gång valde jag dock inte posten som leverantör av själva paketet ;) Så nu hoppas jag att det kommer fram som det ska!

Tyvärr hann (och orkade) jag inte fota hängena som jag skickade iväg. Däremot passade jag på att sy några extra hängen till makrillshopen. Kanske en bra julklapp till någon liten?! Här har ni dem i alla fall. Jag körde vidare på färgtema, även på de som skickades iväg. Tycker att det blev himla snyggt. Dessutom har varje hänge utrustats med en liten firre, på vilken även makrill-lappen sitter. Känner mig riktigt nöjd!


8 kommentarer:

 1. Varje liten bebis borde ha en sådan i sin vagn. Då hade alla varit glada!

  SvaraRadera
 2. Superhärliga hängen å fina fisken passar ju verkligen in! :-)

  SvaraRadera
 3. Snygga, håller med om att färgmatchningarna blev super! De måste dock vara tidskrävande och pilliga att göra!

  SvaraRadera
 4. åh så fina, allihop! fisken är snyggast!

  SvaraRadera
 5. Superfina! Klart makrillmärket ska vara på fisken, jätteskojiga.

  SvaraRadera
 6. Så himla fina!!

  För att beställa knapparna måste man gå med i en Yahoo grupp. Till knapparna behövs en tång, men det var väldigt billigt! Tror jag betalade 200 eller var det 300? För ett startkit där tången ingick plus 200 extra knappar :-)..

  Blöjorna är lätta att sy, jag har två mönster som jag går efter och just nu är la-di-da mitt favoritmönster till lilltjejen :-).
  Ha en skön kväll!!
  /Anna

  SvaraRadera
 7. Superfina är de...allihop:)

  SvaraRadera