Välkommen!

23 november 2010

Snigeltröja till makrillen

På fredag är det dags för fotografering på förskolan. Dagen till ära måste ju makrillen ha en ny tröja, eller hur? Så i söndags morse när makrillen ändå tittade på morgon-TV så slängde jag ihop den här i det underbara snigeltyget från Znok. Har upptäckt att makrillen passar väldigt bra i blått-vitt-rött och så gillar han sniglar. Och då passar det här tyget himla bra!Kunde inte låta bli att låta killen prova tröjan på en gång. Jag sydde den nämligen utifrån ett nytt, eget mönster. Modellen är smal och passar bra till just jersey. Jag gillar inte när det är för mycket tyg i ärmarna, men den här blev perfekt. På blev den hur snygg som helst! Men det var inte lätt att fånga makrillen på bild :(. På sig har han även ett par långkallingar som jag sydde för ett tag sedan.

11 kommentarer:

 1. Jättefin tröja! Vilket underbart, roligt tyg! Passar bra på din söta makrill!

  SvaraRadera
 2. Superfin tröja!! Gillar långkallingarna också.

  Men hur tusan slänger man ihop en tröja under morgontv-tittande?

  SvaraRadera
 3. Väldigt snygg tröja och väldigt söt liten makrill. Visst är det fint med modeller som är lite smalare, helt klart.
  Tack för den fina kommentaren på min blogg! Jag ska göra allt för att se till att bli hovleverantör av byxor till Makrillen ;-)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Men åh vilka snygga kläder! Tycker faktiskt bilden är underbar med de där långkallingarna och sniglarna ihop. Klara färger i massor. Och kläderna ser ut att sitta så Snyggt!

  SvaraRadera
 5. Helt underbar!! Måste köpa mig lite snigeltyg!! ;)

  SvaraRadera
 6. Åh, vad fin tröjan blev, den passade Makrillen bra i! Tyget bara så läckert.

  SvaraRadera
 7. Goding! tröjan blev super på honom! Gillar oxå å klä min skrutt i dem färgerna!!! sitter å funderar på om jag inste ska sy nåt i sniglarna till N med...få se om det blir farfarströja eller kofta:)

  SvaraRadera
 8. Jättefin tröja! Inte blev jag mindre sugen på att köpa singel tyg nu inte:)Men vilken färg, kanske bägge?!:)) Undrar också hur du hinner få ihop en tröja medan sonen ser morgon tv?! Skulle aldrig funka här:(

  SvaraRadera
 9. Så fin, jag skulle nog också behöva sådant fint tyg;)

  SvaraRadera
 10. Verkligen härlig tröja och tyget blev hur fint som helst! Snyggt med röda mudar till oxå.

  SvaraRadera