Välkommen!

28 november 2010

Ett gäng till makrillshopen

Det har varit tyst från mig under senare delen av veckan. I fredags var jag i Gbg och gick en kurs i "Hur man hanterar besvärliga personer". Nu efteråt funderar jag lite på vad min chef egentligen hade för avsikt att skicka mig på denna kurs, för jag tyckte nog att jag lärde mig mer om mig själv än hur jag ska hantera andra ;) Det kändes som att kursledarna hela tiden pratade om mig... Alltså måste de ju vara jag som är besvärlig :)

Efter kursen stannade jag kvar i Gbg för att tillbringa kvalitetstid hos lillasyster. Vilket vi gjorde med råge! En god middag, en natts sömn utan små sparkande fötter (förutom inifrån magen!), en rejäl shoppingtur och en betydligt tunnare plånbok senare, satte jag mig på bussen hem till ett blåsigt och snöigt Hunnebostrand. Lika skönt att komma hem som att vara tillbaka i Gbg för ett tag. Här hemma har vi idag haft adventsmys och gjort ett besök på Marsinpanladan - mmmmmmm!! Så så mycket sytt har det inte blivit de senaste dagarna :) 

Men innan dess intensivsydde jag för att få färdigt en beställning och passade då på att sy några extra plagg som ska till makrillshopen. Här är de! 

Först ut en klänning/tunika i stl 86.

Tajt tröja i stl 92.

Tajt tröja i stl 98.

Raglantröja i stl 104.


Beställningen visar jag vid senare tillfälle! Den blev jag riktigt nöjd med!

5 kommentarer:

 1. Fina allihop men de två översta är mina favoriter och speciellt den med brunt med vita stjärnor.

  SvaraRadera
 2. hahaha, det med kursen var jätteskoj! Gilar den lilla molntunika, och alla tröjor, vilka härliga kombo, vill ha!

  SvaraRadera
 3. Åh, så kule klær i fine fargekombinasjoner:)

  SvaraRadera
 4. Ah, så fina kombinationer! väldigt snyggt med det randiga som bas. i like! och det där med kursen, jag fnissade en stund!

  SvaraRadera