Välkommen!

2 juni 2010

Mera sommar!!

Idag är jag hemma med en försommarförkylning. Lagom kul. Orkar inte göra så himla mycket, men sy ett par 3/4-muddisar det orkade jag. Jag har blivit alldeles kär i mönstret på 3/4-muddisarna jag sytt åt makrillen. Toppenbra sommarbrallor när det är varmt ute!

När jag satt och sydde kom jag på att eftersom modellen är så pösig så passar den bra över flera storlekar. Till makrillen som har stl 86 i brallor har jag sytt i mönster motsvarande stl 80. Nu går brallan till halva vaden ungefär. Jag skulle tro att även ett barn med stl 92/98 skulle kunna använda dem. De skulle naturligtvis bli kortare på längden, men eftersom det är mudd i midjan så gör det inte så mycket. Det beror på vilket stuk man är ute efter. För en knubbig stl 74 skulle jag tro att de kan fungera som hellång bralla. Åtminstone när jag jämfört med muddisar i stl 74.

Tunn, skön jersey från JNYdesign och mudd från SoS. De gröna är i stl 80 och de gula är i stl 68.

Dessa kommer att hamna i makrillshopen - skynda fynda!!


7 kommentarer:

 1. Grönt är så skööönt!! snygga bralls!

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga brallor!
  Det gula fordonstyget var ju jättehärligt och somrigt!

  SvaraRadera
 3. Jättefina! Håller som bäst på att konstruera ett eget muddbyxemönster så jag blir förstås nyfiken på mönstret. Du får gärna mejla mig om du vill!

  SvaraRadera
 4. Superhärliga! Fundera oxå på nåt liknande nu till sommaren, å bra att de funkar länge storleksmässigt :-)

  SvaraRadera
 5. Åhhh så fina...de ser verkligen supersköna ut!!! Smart modell som kan funka länge. De gula är helt klart mina favoriter...det tyget är så otroligt läckert!!!

  SvaraRadera