Välkommen!

18 maj 2010

Wooooohooooo!

Fick precis ett sms från en av mina bästa vänner om att de fick sina tvillingpojkar igår!!!! Så spännande!!!! Ser verkligen fram emot en bild på killarna. (Attans bara, jag som inte har hunnit sy något till dem ännu... Men ikväll får jag se till att ändra på det!!)

Har bara ett dilemma. Ska man sy lika till båda eller olika? Vet att mamma M inte varit så mycket för samma lika under tiden de legat i magen. Men kanske lika men ändå inte samma? Vad tror ni?

9 kommentarer:

 1. Oj, vad spännande! Att få bebisbesked är alltid lika roligt. =) Tycker din tanke om lika men inte samma är en bra tanke. Kör på den!

  Men försy dig inte nu - tänk på kroppen också!

  SvaraRadera
 2. Jag skulle också uppskatta att ha lika men olika färg ;) Blir säkert supersnyggt.

  SvaraRadera
 3. Tycker det är viktigt att inte ha precis samma sen kan det ju vara lika men olika färg eller modell, roligt att syskonkombinera.

  SvaraRadera
 4. Kanske samma modell men i olika färger/tyger, eller samma tyg men olika modeller, typ på body eller vad du nu tänkt sy :)

  SvaraRadera
 5. Kul med bebisar, och lite extra med tvillingar! Jag hade sytt kläder i matchande färger fast inte likadana...

  SvaraRadera
 6. Va kul! Jag hade sytt typ hängselbyxor med ena byxan tex brun med gula kantband och byxa nr två gul med bruna kantband. Då blir det matchande men ändå olika.

  SvaraRadera
 7. Sy samma sak i samma tyg, men kanske med olika färgställning, ugglor i blå och röd, bilar i gul och grön.. ja du förstår ju!!

  SvaraRadera
 8. Tack för era tips! Jag tror nu att jag har kommit fram till en idé - ni får vänta och se :)

  SvaraRadera
 9. Lite sent svar på den här frågan, men om det skall vara lika eller inte tycker jag(som har tvåäggstvillingar) att beror på om tvillingarna är lika eller inte. Upp till stl 80 hade vi ungefär 50/50 lika olika och nu (stl 92/98) är det ungefär 20/80 lika olika. Om tvillingarna är enäggs så tycker jag det är viktigare med olika kläder så att barnen inte alltid klumpas ihop!

  SvaraRadera