Välkommen!

20 maj 2010

Bodymodeller?!

Jag varierade rätt mycket vad det gäller vilka bodymodeller jag gillade. Till makrillen föredrog jag raglan med knäppning i ärmen eller kuvertmodell. Utom när han var liten pluttbäbis - då föredrog jag omlott. Men det fanns ju nästan bara att få tag på i pyttestorlekarna.

Men alla är vi olika - vad gillar ni!? Anledningen till att jag frågar är naturligtvis min kompis tvillingar - vilken modell jag ska sy till dem.

Rösta gärna i undersökningen uppe till höger!! Och vill ni kommentera ert val här så blir jag jätteglad!!

8 kommentarer:

 1. Jag gillar nog mest omlott eller kuvertringning. I alla fall om jag ska sy dom själv :)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar omlott när de är riktigt små och sedan spelar det inte så stor roll mellan raglan och vanlig med knäppning. Jag gillar dock inte kuvertvikningen - tycker att de brukar vara lite slappa så att axeln till slut tittar fram.

  SvaraRadera
 3. Jeg må si meg enig med Anna før meg. Når de er helt små babyer er "omlott" best, men senere er det det samme.
  De med "kuvert" satt aldri så fint på mine barn heller. Men det kan jo ha noe med kvaliteten å gjøre, for vi har hatt heldrakter med "kuvertöppning" som har fungert bra.

  SvaraRadera
 4. Jag föredrar kuvertöppning om jag ska sy själv eftersom det är enklast! :) Men jag håller med om att omlottmodell är en fördel på små bebisar!

  SvaraRadera
 5. Min tjej var jättesmal och kuvertöppning är ingen höjdare då!!!

  SvaraRadera
 6. Jag gillar omlott till en liten bebis. Sedan inte så stor skillnad men vid kuvertöppning på en smal bebis blir axlarna bara så en vanlig med eller utan raglan gillar jag bäst!

  SvaraRadera
 7. Går mot strömmen då. Mina barn har sovit bäst på mage och också legat massor på mage under vakentiden för att träna ålning. Därför gillar jag inte omlott då de får ligga på knapparna. Det blir obekvämt. Kuvert är ok beroende på modell. Har barn som varit mycket trinda. Vissa modeller har suttit jättebra i halsen andra här halkat ner på axlarna. Några här haft tryckknappar på axlarna då. De som inte haft det här jag satt dit knappar själv. Föredrar nog vanliga hederliga boys med knapp på axeln. Eller raglanmodell med knäppning i raglanskärningen bak.
  Långt utlägg... intressant fråga.:-)

  SvaraRadera
 8. Jag gillade omlott bäst tills flickorna(japp, tvillingar!) blev ordentligt stadiga i huvudet. Sen var det inte så stor skillnad, men när jag skulle klä på båda två samtidigt så glömde jag ofta att knäppa på axeln. Så kuvert är kanske bäst då. Vi köpte några killbodies också som hade knäppning mitt fram. Det tyckte jag var snyggt.

  SvaraRadera