Välkommen!

4 mars 2010

Liket lever!!

Haha!! Idag tröttnade jag på tillvaron som levande död, slog på stora trumman och tryckte i mig två alvedon. Jisses så mycket bättre man kan må med lite medikamenter i kroppen :)

antal mönster som ritats av - 0
antal mönsterdelar som klippts ut - 9
antal plagg som sytts ihop - 2
antal tryckknappar som tryckts i - 15
antal namnlappar som sytts fast - 5
antal stygn överhuvudtaget som tagits i det här huset - öööööööh, ganska många...
antal beställningar som färdigställts - 1!

Och sydagen hade förmodligen inte slutat där om inte dagis ringt och sagt att makrillen hade hög feber. Igen. Det blev till att hämta makrillen på dagis. Åka till vårdcentralen som efter 20 minuters väntan hänvisade till BVC. In med makrillen i bilen och åka iväg till BVC (som ligger på ett annat ställe). Där fick jag efter 15 minuters väntan komma in till en sköterska som efter 10 minuters kom med beskedet att jag inte var på rätt ställe utan fick åka tillbaka till vårdcentralen. Tillbaka på vårdcentralen fick vi vänta i ytterligare 20 minuter innan vi fick komma in till läkare. (Okej, jag vet att det kanske låter som kort väntetid - men med en febrig liten kille som inte gillar att hoppa i och ur bilen och med bara en ynka pannkaka i magen så kändes det liiiiite onödigt att tossas fram och tillbaka...). Tack å lov så var det ingen öroninflammation och inte heller halsfluss. I farten så topsade läkaren även mig och inte heller jag hade halsfluss (tack för det!).

Men nu måste jag ju visa vad jag fick ihop. Dessa bodies i stl 74/80 och dregglisen ska till min kusins lilla flicka J. Min kusin såg den här och den här bodyn och ville ha något liknande. Både de lila ugglorna (Jofotex) och de gröna apor & lejonen (JNYdesign) tillhör mina favorittyger (jag har några favoriter nu...). Cerise mudd från Stoff och Stil. Det lila stjärnyget i dregglisen är också från JNYdesign, baksidan är i cerise Hilcovelour från Tygpyssling.

 

3 kommentarer:

 1. Usch, det var verkligen ingen rolig resa hit och dit du hade med din lille sjukling. Hoppas han kryar på sig snabbt iaf! Fina bodies, gillar speciellt den gröna.

  SvaraRadera
 2. Fina kläder - de cerise kantbanden och muddarna piggar verkligen upp!

  Blir helt upprörd över hur ni skickats fram och tillbaka med en sjuk liten kille. Det är inte klokt! Hoppas han kryar på sig snart!

  SvaraRadera
 3. Huh, jobbigt värre med sjukdomar som aldrig vill släppa greppet. Vi håller just på att ta oss ur en vi med. Nu får det vara nog! Hoppas makrillen repar sig snabbt.

  Fint att du är tillbaka vid symaskinen, det är väl ett friskhetstecken om något. I alla fall mår man bra när man sitter där. Fredagskram!

  SvaraRadera