Välkommen!

2 februari 2010

PIF eller swap?

Häromdagen (jag har aldrig påstått att jag är snabbtänkt...) noterade jag begreppet PIF för första gången. Det verkar himla kul!! Men hur går det till?!

Eller om man vill vara med i en syswap - hur funkar det?

Ni som vet - berätta!!

5 kommentarer:

 1. PIF går till så att när man hittar en "ledig" plats så kan man skriva upp sig. 3 platser har det funnits i de jag sett. Sen lägger man upp en PIF "annons" på sin egen blogg och de 3 första som skriver upp sig ska du sy presenter till. Du får där du skrev upp dig.

  Hemlisbyten finns säkert en del olika. har varit med i några mindre på sysidan. sedan finns det denna swapen http://hemlisbyten.blogspot.com Där kan man maila in sitt intresse och när nästa runda drar igång så blir man tilldelad en hemlig vän att skapa ett paket till enligt ett visst tema.

  Det är roligt att byta grejer med varann :D och framför allt att få paket :D

  SvaraRadera
 2. PIF står ju för "pay it forward" och går till som Sandra beskrivit ovan - själv förespråkar jag PIB:en (som jag uppfann nyss)! PIB står för "Pay It Backwards" och går till tvärtom - alltså att de som anmäler sig skickar var sin sak till den som har PIB:en. Då får ju alla som är med tre paket istället för ett - jag har dock aldrig sett en PIB i vekligheten men du kanske blir först ;-)

  SvaraRadera
 3. JAAAAA! Då kan man ju dra igång en själv OCH få paket!!! Perfekt :)

  Är det någon som skulle vilja vara med på en sån - PIB, alltså :)

  (Fast då får jag skriva upp mig på någon annans för jag vill ju sy till någon också!)

  SvaraRadera
 4. jag kommer att lägga upp en PIF på min blogg strax, eftersom jag är med i den som Strumpetossa har. En av de närmsta dagarna kommer den på min blogg så om du håller utkik så kan du ju bli en av de första tre som kommenterar...

  SvaraRadera