Välkommen!

4 juli 2013

Enkelspårig, jag?

Rött, blått, vitt. Blått, vitt, rött. Blått, rött. Rött, blått. Jag är inte den som i första taget tröttar på denna färgkombo. Jag tycker man blir glad. Jag gillar den marina, lite piratiga känslan.  Och så ser det somrigt ut. Därmed är det här nog inte det sista plagget jag syr i denna kombo. Kanske skulle jag sytt på en applikation i  t ex ett rödvitt vintagetyg? Men jag är så petig och tycker att alla andras applikationer blir så mycket snyggare än mina. Framför allt gillar jag de som Annas alster har gjort... Undrar om man kan få gå en distanskurs hos någon som är bra på applikationer?!

Snultran, eller grisen som vi också kallar henne när hon är i sitt smuts-esse, behöver flera ombyten i byrån. Nu när det är sommar har jag inte riktigt lust att använda långärmat eftersom hon är så varm av sig. Så tur är väl att det har regnat och varit allmänt svenskt sommarväder de senaste veckorna. Då har det faktiskt fått bli långärmat vissa dagar. Men nu jobbar jag två dagar till och sen har vi semester. I fem veckor! Så då tycker jag nog att vi kan få lite sommarvärme igen.

4 kommentarer:

 1. Superfin!!! Älskar färgkombon!! Ja, visst borde vi få lite sol och varmt nu!!'

  Har lagt in en bild på fodret på bloggen ;-).
  /Anna

  SvaraRadera
 2. Så fina byxor i förra inlägget! Hade jag haft ett barn så hade jag definitivt köpt något av de orangegulblommiga. Det är nämligen en kombo jag aldrig tröttnar på... :)

  SvaraRadera
 3. Men vad gullig du är!!! Vad är det du inte blir nöjd med? Jag är säker på att du skulle lyckas. Fråga om du undrar nåt?

  Blått vitt och rött kommer jag heller aaaaldrig att tröttna på. Jättefin t-shirt!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beröm ska man sprida omkring sig :)
   Jag tycker det är svårt att få sömmen kring själva applikationen snygg. Har använt en fusksatängsöm, men det blir så klumpigt och tjockt. Jag hör nog av mig för att få tips!

   Radera