Välkommen!

1 juli 2013

Bättre sent än aldrig!

Förra våren klippte jag ut och sydde sommarbrallor i vintagetyger till min snultra. Jag passade på att klippa ut en himla massa sommarbrallor att lägga ut till salu. Men jag kom aldrig så långt att sy klart brallorna. Den där berömda flytten kom emellan och sedan orkade jag inte ro projektet iland. Har sneglat på den där högen med utklippta brallor ett bra tag nu och i helgen så fick jag äntligen ork att ta tag i dem. Det är min rymliga modell av sommarbralla, räcker över flera storlekar - åtminstone tre! Det är den bästa typen av bralla som finns när det är väldigt varmt ute, om du frågar mig. Tycker det är väldigt svårt att hitta motsvarande tunna byxa hos de vanliga klädkedjorna.

Alla är sydda i återbrukade påslakan. I tre av brallorna är tygerna i väldigt fint skick, med klara fina färger och tättvävt, fint tyg i nästan nyskick (John Blund stl 98/104, orange med stora vita/rosa/gröna blommor stl 98/104 och stora orange/gula blommor stl 62/68). De gröna med blommor, stl 62/68, är lite tvättblekta men inget som stör. De gula stl 98/104 och rosa, stl 62/68, i samma blommönster är i tunnare bomull, framför allt de rosa, och tvättblekta.

Alla par är till salu. Ska försöka ta mig tid att lägga in dem i Butik makrill så fort jag kan. Är du intresserad redan nu så maila mig!


4 kommentarer:

  1. De är verkligen HELT FANTASTISKA! Man blir ju så glad av dem. Jag skall nog rota i de få retro-tyger jag har och sy lite fina till L&A.

    SvaraRadera
  2. De ser verkligen sköna ut! Kan tänka mig att det är perfekt så här års!

    SvaraRadera
  3. Superfina! Perfekta sommarbyxor!!

    SvaraRadera