Välkommen!

14 april 2013

Försenat påsklov

I helgen har vi haft "påsklov". Eftersom vi var sjuka hela påskveckan så bestämde vi oss för att ta fredagen ledigt och låna svärföräldrarnas lilla sommarhus i närheten av Hunnebostrand (samhället på västkusten som vi bodde i fram till förra sommaren). Vi har mest bara hängt och gjort saker som makrillen (och vi!) tycker är roligt. Vi var på Nordens Ark och införskaffade nya årskort, vi gick på loppis (okej, det var kanske mera mitt önskemål än makrillens...), vi var i Bovallstrand och grabbarna i familjen fiskade en stund medan jag och snultran handlade mat och idag stannade vi till på Bohusläns museum på väg hem.

Den första bilden är från museets lekbåt, som våra barn älskar. Där insåg jag att vi omedvetet tok-matchat våra barn idag, vilket verkligen tillhör ovanligheten. Snultran har en klänning med rödvita stjärnor från JNY och blå jeansjersey från Mjuka tyger, till det har hon smalrandiga svartvita tajts. Makrillen har en tröja med rödvita fordon från Mjuka tyger och muddisar i blå jeanscollege från samma ställe. Inget som är nysytt, har visat alla plagg tidigare utom snultrans tajts.


Vädret var inte det bästa. Mestadels mulet och ganska kallt, men inget regn. Så vi har haft det väldigt skönt och bra. Nedan ett par bilder från favoritplatser/-vyer, Badholmarna i Bovallstrand och Åbyfjorden. Jag älskar verkligen landskapet i Sotenäs och känner mig glad över att vi kan få ta del av detta fastän vi flyttat från kommunen. Nu blir det ännu mer magiskt än när vi bodde där året om...Sista bilden är på ett av våra loppisfynd, träljusstakar som jag har tänkt att spraymåla. Men när man ser dem såhär tillsammans så tror jag nog att jag behåller några trärena.

3 kommentarer:

 1. Lovely! Så fint. Visst är det så att man uppskattar det än mer när man flyttar. Jag som under min uppväxt inte alls uppskattade Bovall med omnejd. Men numera, MUMS! Tur jag flyttade därifrån när jag var 16 så jag har hunnit uppskatta det i många år ändå.

  Fina kläder såklart. Rött och jeans i kombination är bland det snyggaste jag vet,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej älskade vän :) ja, nu är det verkligen magiskt att komma tillbaka!

   Radera