Välkommen!

4 mars 2013

Kuddrace

Jag är fortfarande hemma med influensa. Fast idag orkar jag åtminstone gå upprät och känner mig såpass bra att i morgon blir det jobb som vanligt igen. Jag har varvat dagen mellan tv-soffan och symaskinen. Det började med att vi i helgen fick de nya gardinerna från IKEA på plats i fönstret bakom tv-soffan. Älskar vårljuset, men det är inte lika roligt när barnen inte kan se på tv på eftermiddagen för att solen skiner in... Gardinerna är 70-talsinspirerade, svarta med träd, och det känns ju tyvärr inte så vårigt. Så när jag låg där i soffan och nöjt betraktade gardinerna så blev jag inspirerad att piffa upp rummet med våriga kuddfodral istället. Att sy kuddfodral går ju väldans fort och det orkar till och med jag med en sån här dag. Framför allt när man kan slänga sig i soffan med jämna mellanrum och vila. Grönt, gult och orange är mina absoluta favoritfärger dessa dagar och nu fick jag ett gyllene tillfälle att gå loss bland mina vintagetyger. Men jag är liiite tveksam till om tyget i den stora kudden i mitten verkligen är 70-tal, känns snarare som 90-tal, eller är jag ute och cyklar? Någon som vet?

12 kommentarer:

 1. Vilka härliga, våriga färger! Underbart!

  SvaraRadera
 2. Krya på dig, förresten! :)

  SvaraRadera
 3. Gud så fina! Är det nya tyger?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack - nej det är vintagetyger allihop, köpta på lite olika ställen. Återbrukade påslakan, gardiner etc.

   Radera
 4. Jättesnygga! Härliga färger! Syr du kuddfodral med omlott där bak?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack - ja det var dags för en vitaminkick här hemma! Japp dessa är sydda med omlott därbak. Gör så när jag har tyg så det räcker för det är smidigast.

   Radera
 5. Kanon snygga kuddar!! Jag håller med dig,det är nog mer 90-tal. Vet inget om tyget fast känslan säger mig det! Lycka till o hoppas någon vet nåt. kram jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, visst är det något i magen som säger att det är ett sentida tryck. Kvittar mig egentligen, för jag gillar färgerna och mönstret.

   Radera
 6. Verkligen en vitaminkick! Tror också tyget till kudden i mitten är 90-tal. Jag syr också kuddar hemma men än så länge är det bara 5 st. Kommer fler! :-)
  SvaraRadera
 7. Härligt våriga kuddar! Krya på dig!

  SvaraRadera
 8. Vilka härliga färgklickar!

  SvaraRadera