Välkommen!

3 mars 2013

Brallor så långt ögat når...

Nja, så hemskt många är det egentligen inte. Men när jag sydde dem kändes det som att de aldrig skulle ta slut... Ett par ligger ännu ofärdiga. Risken är stor att de aldrig blir klara.

Nu till våren ville jag att snultran skulle ha ett gäng leggings i byrålådan. Skönt plagg till klänning som tröja. Egentligen är det dötrist att sy leggings. Men tyg har jag hemma, så det känns inte motiverat att köpa. Nu tänker jag inte sy ett enda par till på ett bra tag. Eller det skulle vara i det lilarandiga från Ernst i så fall...

Mönstret är Meedoms form 0 som sitter som en smäck på min knubbiga tjej. Tyger från Liandlo, Stoff och Stil samt Jofotex.

6 kommentarer:

 1. Som en karamellask! Så proffsiga i midjan också, själv syr jag bara en kanal och trär i resår. Blir inspirerad att gör det lite mer noga när jag ser dessa!

  SvaraRadera
 2. Vilka snygga och härliga färger!

  SvaraRadera
 3. Underbart snygga! Gillar de prickiga med avvikande muddar också. Jag är så praktisk när jag syr, så jag håller mig ofta till en färg, lättare att matcha med liksom. Men med muddarna så blir det ju verkligen det lilla extra!

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt fina. Jag vill ha allihop hemma i vår lillskruttas byrålåda!

  SvaraRadera