Välkommen!

6 februari 2013

Grrrrrr!

Strömmings fina stjärnlejon hoppas jag att du inte har missat? Mjuk och skön kvalitet och ett väldigt snyggt tryck! Tidigare har jag sytt ett linne till mig själv i den andra färgställningen som finn. Det är dags att fylla på makrillens sommargarderob och en kortärmad i detta tyg kändes självklart. Me like! Förmodligen måste jag snarast sy något i detta tyg även till snultran - hon han nämligen kommit in i en period när det bara duger med stjärnor och vi har inte så många plagg med det just nu - suck!

Apropå att ha bestämd vilja så vet jag med mig att jag tidigare har sagt att jag i stort sett kan sätta på makrillen vad som helst och det går bra. I morse fick jag nog äta upp det där. Inte nog med att snultran fick värsta utbrottet när det tyvärr inte fanns något i stjärnväg att sätta på kroppen (tack å lov hittade min man ett par strumpor med stjärnor på till sist, men då hjälpte det föga...). Makrillen ville absolut INTE ha tröjan som jag satte på honom. Varifrån kom det liksom? (tack, snultran för dåligt inflytande på storebror!) Behöver jag säga att jag blev halvt vansinnig?! Tjafs på morgonen orkar jag verkligen inte med (jag vet, tålamod är inte min bästa gren).


5 kommentarer:

  1. Oj, jag har inte haft tanken på sommarkläder ännu! Här är det massor av snö. Låter urjobbigt med klädbråk. Ta i trä, vi har inte råkat ut för det ännu... Hoppas att jag inte får äta upp det nu! Vrålsnygg tröja i alla fall!

    SvaraRadera
  2. tyget är verkligen fint! jättesnygg t-shirt =)

    SvaraRadera