Välkommen!

8 januari 2013

Bra-å-ha i väskan

Sådärja, nu har jag sytt nya bra-å-ha-grejjor. Jag är förmodligen inte den enda tjej som har tamponger löst liggande i väskan, eller i byrålådan på jobbet. Inte helt enkelt att hitta när de behövs och man inte har någon större lust att hälla ut hela väskans innehåll för allmän beskådan, eller när kollegan behöver en penna som ligger i min låda. Kalla mig pryd, men jag föredrar att vara mer diskret med mina tamponger. Ett tampongetui är med andra ord både praktiskt och snyggt! Nu kan jag till och med ha tampongerna liggandes på skrivbordet på jobbet om jag vill.

När första etuiet var sytt tänkte jag att det var lika bra att sy ett matchande set med tampongeuti och trosskyddfodral på samma gång. Tyvärr blev min knäppflärp till trosskyddfodralet fruktansvärd ful i formen, så då valde jag att bara vika ner den i fodralet istället för att sätta en knapp.

Superenkelt att sy och snabbt går det också. Och inte går det åt speciellt mycket tyg. Toppen på alla sätt och vis alltså!


8 kommentarer:

 1. Jättefina, vilka härliga tyger!

  SvaraRadera
 2. Smart och det gula tyget är ljuvligt :)

  SvaraRadera
 3. snyggt & fiffigt... jag menar, vem vill egentligen skylta med de där sakerna?!?

  SvaraRadera
 4. Jättefina och smarta, mäste vara en här,apa tror jag och sy mig egna!!! Å jag gillar mobilfodralet skarpt, sååå fint!!!

  SvaraRadera
 5. Jättefina och smarta, mäste vara en här,apa tror jag och sy mig egna!!! Å jag gillar mobilfodralet skarpt, sååå fint!!!

  SvaraRadera
 6. Jättefina fodral, och verkligen bra-å-ha!

  SvaraRadera