Välkommen!

12 augusti 2012

Rensning pågår...

Nu har mitt vintagetygmissbruk gått så långt att jag måste rensa lite i mina älskade flyttlådor (för det är där tygerna befinner sig för tillfället...)

Här är bild på två färgkoordinerade stuvpaket som nu finns till salu i en fb-grupp jag är med i.

Om någon som läser bloggen är intresserad av stuvpaket som räcker till framsidan på ett lapptäcke till bäbis så hojta! Pris för ett sådant stuvpaket är ca 200 kr inkl porto, men kan variera lite beroende på färgval och kvalitet på stuvbitarna.Tygerna i stuvpaketen utgörs av påslakan eller gardiner från 60- och 70-talet. Tygerna är oftast i gott bruksskick, dvs mjuktvättade och tvättblekta. I pakten lägger jag dock inte i alltför blekta eller tunnslitna tyger. 

Mönstret kan skilja sig åt från bit till bit mellan olika paket. 

En målsättning har varit att varje tygbit ska vara ca 50 x 50 cm, men storleken varierar - några är större och andra några centimeter mindre. 

Min tanke med tygpaketen är att de ska passa till  små projekt eller till lappteknik. Jag har plockat ihop tygerna så att de tillsammans stämmer färgmässigt och på så sätt kan utgöra framsidan till ett bäbistäcke i lappteknik. Lägger du även till egna enfärgade tyger så kan täcket bli större.

Inom kort kommer jag att lägga upp fler paket här på bloggen!

6 kommentarer:

 1. Jag är intresserad av paketet brun/orange. Hur stora är bitarna ungefär?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna! En målsättning när jag klippte till bitarna var att de ska vara ca 50x50 cm, men en del är några cm mindre på ett eller båda hållen och andra är flera cm större. Tygerna kommer från påslakan och är lite tvättblekta, men fortfarande fina.

   Radera
 2. Jag vill gärna köpa det rosa paketet. Min mail är stylebymom@gmail.com. Kontakta mig så får du adress och jag sätter in pengar direkt bums!

  /karin

  SvaraRadera
 3. Tack för svar. Jag köper det brun/oranga paketet. Maila mig på anna@sillerud.se så byter vi adress och kontonummer.
  /Anna

  SvaraRadera