Välkommen!

17 augusti 2012

Ajöken och tjenamoss!

Häromdagen så gick min färgglada plånbok sönder. Tyget var lite för nött för att klara av öppnande och stängande av tryckknappen... Oj så ledsen jag kände mig, jag har verkligen gillat den.

Behovet av en ny plånbok, eller åtminstone ny förvaring av kontokort och mynt blev alltså stort. Igårkväll slängde jag snabbt ihop en börs av en spillbit av ett vintagetyg (som jag fyndade på loppis i Värmland alldeles precis efter att vi klurat ut att snultran låg i magen). Jag tog till storleken så att jag även får plats med mobilen, ibland tycker jag det är praktiskt att kunna ha både pengar och mobil på samma ställe. För att få lite mer stadga använde jag även vlieseline. Hörnen i botten är avsydda så den kan faktiskt stå upp av sig själv när mobilen ligger i. Okej, den är knappast snyggsydd inuti, men vem bryr sig, den är fin i alla fall!


6 kommentarer:

 1. Jättefin!
  Min Mamma önskade sig exakt samma sak av mig till sin födelsedag. Alltsa planbok med plats för mobil etc.
  Hemligt önskar hon sig nog även en "Snultran" i magen :)

  SvaraRadera
 2. otrolig matchning med din namnlapp och tyget! :)

  SvaraRadera
 3. Snygg! Jag tycker också om att kunna ha mobilen i plånboken/börsen. Numera har jag den oftast i den stora framfickan på en jeanskjol a la lantlollorna som jag sytt eller så sitter mobiltelefon i min dotters hand som leker med den =).

  SvaraRadera
 4. den här blev ju jättesnygg!! trust när ngt man gillar går sönder såklart men, den här måste du känna dig nöjd med!?!

  SvaraRadera