Välkommen!

31 maj 2012

Molnfria dagar

Ett par enkla, mjuka shorts till makrillen. Inga konstigheter, bara mudd i midjan och fållad med avig trippelsöm. Modellen har fått klart godkänd från makrillen, vilket känns bra. Han inledde den varma säsongen med att vägra shorts. Han påstod att de var snultrans. Och jo, jag kan se det logiska i resonemanget, men killen kunde ju inte gå i hellånga jeans när det var 27 grader ute. Numera går det alldeles finemang att ta på shorts och jag kan andas ut.


Mönster: 
Eget, samma som till de här.

Material: 
Turkos molninterlock från JNY, vit mudd från SoS.

Sämst:
Att jag förmodligen har packat ner en omgång med sommarkläder i flyttkartonger (omärkt) som nu förvaras i ett lagerutrymme. Jag kan inte hitta dem hemma i vilket fall som helst. Vilket är väldigt irriterande nu när vi är i behov av dem.

Bäst:
Att modellen blev så bra och att shortsvägrandet är över.

3 kommentarer:

  1. Haha, visst är väl barn för härliga!! A är just nu inne i en period då hon vägrar ha byxor på sig: "Det har ju bara pojkar". Suck!!! Tyvärr tror jag inte det hjälper hur bra jag än syr eller hur fin modellen än är...hon lär vägra ett bra tag framöver:( Shortsen blev jättefina, förstår att vägran är över:)

    SvaraRadera