Välkommen!

15 februari 2012

En liten hög

För det mesta när jag får beställningar på dregglisar så handlar det om 1-3 stycken. Dessa har en förmåga att aldrig fastna på bild. Den här gången sydde jag först tre dregglisar, som jag såklart inte lyckades fota innan de skickades iväg. Efter ett litet tag återkom beställaren med ytterligare beställning på ytterligare sex dregglisar. Och då tänkte jag att dessa ska då baske mig fastna på bild. Sagt och gjort, här är de!Mönster: 
Eget. Modellen är vändsydd mot halsen.

Material: 
Trikåtyger till framsidan och microfleece till baksidan. Plasttryckknappar från Assunta.
Giraffer från Michas, drakar från Znok, olivgröna fordon och lejon från Mjuka tyger, svarta stjärnor på turkos resp grön botten från JNY.

Sämst: 
Att jag längtar till våren så jag tror jag smäller av. Jag är förbaskat trött på kyla och isiga gator!

Bäst:
Att jag fick blommor av min man igår på alla hjärtans dag. Och att jag fick visa leg på Systembolaget när jag köpte en fin whiskey till min man i present. Det känns oerhört bra för egot att få visa leg vid 32 års ålder! Det händer titt som tätt och varje gång får jag en "oh yeah!"-känsla i magen. Eller också ser jag extremt barnslig ut... Kanske berodde det på mössan jag hade på mig? Kattmössan i tyg från Liandlo är en klar favorit!

7 kommentarer:

 1. Söta dregglisar! Jag förstår vad du menar med systemet, är aldrig där själv men var bortbjuden och tänkte handla en flaska vin. Fyller snart trettio och blev extra glad när jag fick visa leg! Det behövs inte mycket för att man ska bli glad ibland!

  SvaraRadera
 2. Superfina!
  Ja, visst är det härligt med systemet :-)..

  SvaraRadera
 3. Så fina!! Gillar!

  Jag brukar också få visa å jag fyller 34.. ;o) Som tur är, men inte alltid, ibland ser jag visst äldre ut..

  SvaraRadera
 4. Min störta inspirationskälla är du Ingrid! Min stora IDOL! omen jag är precis som du, minnet är bra men kort och glömmer allt som ofta bort att ta kort på dregglisarna ;)

  SvaraRadera
 5. Jag brukar också få visa lägg när jag kommer in med bägge ungarna och min man är med som är 39 och jag är 32 år... Tycker det är konstigt ja!! Men snart kanske man tycker det är en komplimang... tycker inte riktigt det ännu;)
  Härliga dregglisar!

  SvaraRadera
 6. Jag brukar också missa att fota dregglisar, främst för att jag liksom inte orkar. De är svåra att fota snyggt tillsammans tycker jag, och en och en, ja det blir mycket friläggning. Jag har ju inget snyggt vitt trägolv att fota på som du har :) Parkett i all ära, men nån vidare fotobakgrund är den inte! :)

  SvaraRadera