Välkommen!

1 november 2011

Finfina violer

Kunde inte låta bli att beställa hem en liten bit av det här tyget. När jag fick hem tyget blev jag positivt överraskad - det var mycket finare än jag hade räknat med. Det är superduktiga Johanna Ahlard som har designat trycket! Egentligen behöver snultran inte en till body i stl 74, så jag lägger den i butiken på Epla till dess jag bestämt om hon ska få den eller inte...


Mönster: 
Eget, stl 74

Material: 
Blå violer från Znok, blå jersey till ärmarna från JNY, svart interlock till kantband även den från JNY. Tryckknappar från Assunta.

Sämst: 
Att jag fick sy om kantbandet på bakstycket x antal gånger innan jag blev nöjd.

Bäst:
Att den blev så snygg att den kvalar in till att hamna bland makrillarna på Epla.

6 kommentarer:

 1. Jättesöt! Vilket fint tyg det var!

  SvaraRadera
 2. riktigt jäkla snygg!! Tvättade mina metrar av violtygerna i helgen, snart ska de klippas i!! Måste fråga dig, vad för redigerings-program använder du, ser så proffsigt ut!

  SvaraRadera
 3. tack!

  det är ju tur att du tycker bilderna är snygga Åsa - själv tycker jag att de måttligt snygga nu när det är mörkt dygnet runt och jag inte har ps att tillgå...

  jag använder i vanliga fall photoshop (ps) för att redigera bilderna, men nu när jag är föräldraledig så får jag hålla till godo med gratisprogrammet GIMP. det är helt okej, men jag blir inte lika nöjd med bilderna.

  SvaraRadera
 4. Så snygge! Älskar violerna, vill sy en kofta t mig men tiden finns ju aldrig...vet du var man kan få tag på lite extra?

  SvaraRadera
 5. Martina: en kofta skulle vara helrätt! nej, jag har ingen aning om var man kan få tag på mer - är det redan slut hos Znok?! Hon kanske ska till Syfestivalen, kan du be någon langa?

  SvaraRadera
 6. Jätte fin body! Jag gillade först inte tyget men nu när jag ser uppsydda plagg i det så skriker vill ha närven! Tusan hur ska man lyckas få pengar till alla underbara tyger!?!

  SvaraRadera