Välkommen!

13 september 2011

Vad gör du idag?


Det här har jag pysslat med idag. Skurit ut lappar till inte mindre än fyra lapptäcken - tror nog att det går att gissa vilka färgställningar dessa kommer att bli i! Vilken terapi det är att pyssla med lapparna. Skönt för huvudet när sömnbristen är ett faktum. Påminn mig gärna om att jag ska lägga mig TIDIGT ikväll. 

Så, vad gör du idag?! 

6 kommentarer:

 1. Nice:) tråkgöra tycker jag det är haha...själv har jag pysslat ihop 32st halsband och ett armband till mig;)

  SvaraRadera
 2. det var duktig gjort att skära så många, tar ju hur lång tid som helst! jag vabbar, skulle sytt i två dgr så jag känner mig sådär gött stressad nu...men det kommer ju alltid nya dagar...och nätter... ;) och tusen tack för din rara kommentar hos mig, kram!

  SvaraRadera
 3. Tygerna ser som vanligt helt underbara ut. Åh, vad jag vill göra ett lapptäcke. Har till och med klippt ut massa lappar för länge sedan som ligger och väntar.

  Vad är dina bästa tips? Kör du med OL:n? Kör du med extrastickning i sömmarna?

  Istället för att lägga dig tidigt kan du ju göra en fin tut till mig? ;) Nej, gå och lägg dig tidigt. Ser jag dig på FB efter klockan 21:30 skall jag skälla på dig (åtminstone säga till på skarpen).

  SvaraRadera
 4. Massa fina lappar! Är sugen på att testa på lapptäcke jag oxå, tyger finns definitivt så det räcker... Men tror jag ska följa ditt exempel å försöka somna tidigt ikväll. Lätt att tänka fel annars... Ska bli kul att se de färdiga täckena sen!

  SvaraRadera
 5. Vad skönt att bara pyssla med lappar. Inte skriker de, bajsar i blöjan, kräks på en, kräver underhållning, mat och väcker en när man vill sova. Snälla lappar...

  Önskar dig en riktigt skön kväll och natt, hoppas att du får sova! Såja, gå och lägg dig nu, om du inte redan gjort det!

  SvaraRadera
 6. Jag har gjort ett nytt bodymönster och gjort en body av gamla t-skjortor! och så har jag kokat äppelmos :-)

  SvaraRadera