Välkommen!

12 september 2011

Så här blev den!

Efter en, två... inte mindre än fem provhjälmar blev jag till slut nöjd. Väääääldigt nöjd!! Hjälmen sitter som en smäck på min skrutta. Och den är så härlig i färgerna att jag måste nog sy en likadan till henne - vilken färgkaramell! Nu ska jag bara plocka ihop övriga makrillar som ingick i beställningen och skicka iväg paketet, som ska hela vägen till USA.13 kommentarer:

 1. Sitter verkligen fint! Å vilken söt modell:)

  SvaraRadera
 2. Sitter super:) Och vilken sötis. Barn kan verkligen bära upp en hel del färg. Du kommer nog att få mycket nöjda kunder med den där mössmodellen

  SvaraRadera
 3. Superfint! (stort plus till modellens underbara kinder)

  Jag förstår att du är nöjd med båda skapelserna =)

  SvaraRadera
 4. Tackar! Jag är verkligen supernöjd. Men så "jobbigt" att det blev så bra att jag måste ge mig på att gradera mönstret :). Tycker mössor av detta slag är svårast att förstora/förminska på ett korrekt sätt.

  Båda mina barn har belönats med riktigt goa kinder. Makrillen har det fortfarande och han är ändå tre år och i övrigt en smalis.

  SvaraRadera
 5. Men åh så fin mössan blev - och så söt hon är snultran! Lika goa kinder som Emmett =) Får väl ta något foto när mössan kommit fram så du får se hur den sitter.
  Lena B

  SvaraRadera
 6. jösses så söt hon är lilla snultran! Och mössan blev ju superfin! och, för att fortsätta med beröm, din blogg har blivit jättefin den med!

  SvaraRadera
 7. Jättefin modell du fick till på mössan och modellen som visar mössan är såååå söt!

  SvaraRadera
 8. Vad fin den blev och vilka goa äpplekinder.

  SvaraRadera