Välkommen!

27 september 2011

Återbruk: armband

För ganska länge sedan nu fick jag ett tygarmband av söta Ottopippi. Det har använts mycket flitigt och har varit väldigt älskat. Nu känner jag att jag behövde fler armband att variera mig med, och som vanlig är det svårt att stanna vid ett eller två. Nä, en hel bunt blev det minsann. Jag älskar sånt här - eftersom jag är en riktig jeanstjej är det lite kul att pigga upp sig med karameller som dessa. En del ska jag behålla själv, resten lägger jag in i Epla-butiken.

Samtliga är i återbrukade tyger. Jeansarmbanden kommer från mina favvojeans som jag hade när jag och min man träffades :) En del har insida av ny lakansväv. Spetsen på jeansarmbanden är från Stoff och Stil. Stängs med plasttryckknappar.

Idag är alltså makrillens födelsedag - HURRA!!! Och som ni ser på bilderna så är det toppenfint väder, precis som när makrillen föddes :)

11 kommentarer:

 1. Åh så snygga! Förstår att du gjorde flera. Stort grattis till Makrillen! Hoppas att han tyckte om den jättefina tröjan!

  SvaraRadera
 2. Så fina armband!! Och grattis till lilla (stora) makrillen! :)

  SvaraRadera
 3. Supersnygga!!! Vilket bra tips på smycken som inte klirrar eller kyler men ändå dekorerar (jag är också jeanstjej).

  Men, tog det inte emot att klippa i förstatiden-jeansen? Jag kan förstå tanken med att de lever vidare i ny form, men jag hade nog lagt dem i souvenirlådan. Fast, hm, stämmer inte med allt. Jag hade en t-shirt med tryck på som alla utbytesstudenter fick när vi åkte till USA på ett high school-år, som jag återanvände som sovt-shirt. Sedan blev det sonens snuttefilt!! Han har (delar av) den än. Jag ser trycket och tänker, håhåjaja, tänk när jag klev på planet till USA-året!

  SvaraRadera
 4. Verkligen jättesnygga! Vilken rolig idé.

  SvaraRadera
 5. Åh, så fina! Jag vill ha direkt, får jag köpa ett av dem?

  SvaraRadera
 6. Du var ju snabb och hade redan lagt ut dem- nu är ett köpt! Kul!

  SvaraRadera
 7. Vilken rolig idé att piffa upp sig med!

  SvaraRadera
 8. Hej vännen!!! Så kul att mitt armband har kommit til användning! Och så roligt att du har börjat göra egna! Då kan man ju också verkligen måttanpassa! Supersnygga! De livar upp en hel outfit!!

  SvaraRadera
 9. Men vilka snyggingar som jag missat! I like!

  SvaraRadera