Välkommen!

22 augusti 2011

Retro hängslebrallor

Så var det väl dags för höstkläder - eller hur? Här ett par retroinspirerade hängslebrallor i stl 62/68. Jag har utgått från Gynthers mönster men ritat om, ritat om, ritat om. Tycker att det funkar bra nu. Hade tänkt mig dem till snultran, men tror att det är lönlöst. Den tjejen har sannolikt en lång överkropp!! Hon är nu 64 cm lång, men alla köpta bodysar i stl 68 är för små - och då har jag ändå provat flertal märken... Det här funkar men har noll växtmån, så därför tänker jag inte behålla dem själv. Brun Hilcovelour (favoriten) och ribbad muddväv.


10 kommentarer:

 1. Really cute pants! I like the dark autumn colours!

  SvaraRadera
 2. Å, så härliga... Höstigt värre! N har växt i omgångar, överkropp/ underkropp och alltid överkroppen först:)

  SvaraRadera
 3. Å jag bara älskar dessa söta, längtar tills ja får egen liten så skall hon allt få ett par makrill hängslebyxor. Dom är ju ljuvliga !

  SvaraRadera
 4. Tack för de fina kommentarerna! Ja, lite besviken är jag minsann över att de inte passar. Men då får jag ju anledning att sy ett par nya!

  Sanna: jag lovar att du ska få ett par makrillar när du får en liten :)

  SvaraRadera
 5. Underbara!

  Förresten; har du tid för en fikagäst någon gånger under lördag? (känn ingen press, jag åker upp ganska ofta nuförtiden eftersom min farfar är väldigt sjuk coh jag vill passa på att träffa honom mycket nu innan nya bebisen kommer och jag får svårare att bara "sticka iväg")

  SvaraRadera
 6. Jättefina! Trist att de var för små, men som sagt - det ger ju i alla fall anledning att sy mer...

  SvaraRadera
 7. Å vad fina!!

  Skönt höra om fler bebisar med långa överkroppar, trodde vi var unika/hade kortvuxna barn

  SvaraRadera
 8. Dom var ju bara helt ljuvliga!! Blev rätt så sugen själv på just bruna velour hängselbyxor, men väntar på ett mönster innan jag kan sätta i gång!

  SvaraRadera
 9. Helt underbara! Så skönt med de höstiga, mörkare färgerna!

  SvaraRadera