Välkommen!

15 augusti 2011

Kapitulation

Jomensåatt. Kuvertbody igen. Och det här trodde jag aldrig om mig själv. Jag som så många gånger har svurit på att om jag får en tjej så ska hon INTE ha rosa kläder. Och vad kallar jag det här då?! Jo, tokrosa!!!! Nä, man ska aldrig säga aldrig. Fast nu när min man såg den här bodyn så har han lagt in önskemål om en body med svarta robotar - så jag får väl ta honom på orden. Snart.


De lila ugglorna från Jofotex har jag färgat själv. Enfärgad jersey till ärmarna från JNYdesign. Muddväven är antingen från JNY eller S&S, jag kommer inte ihåg vilket.

Och jag behöver väl knappast påpeka det, men KNAPPA för allt i världen INTE när klockan passerat läggdags. En av knapparna blev sned. Tur att bodyn ska stanna i familjen.

Bilden är inget vidare, men ser liiiiite bättre ut om man klickar på den!

10 kommentarer:

 1. syntes den var kjempefin jeg! Rosa blir det alltid... uansett hva vi planlegger.. ;) Ha en strålende dag :)

  SvaraRadera
 2. Fast jag tycker inte att cerise gäller som rosa. Cerise är fint och kombinationen med lila är kanon tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Det sa jag också men det har jag fått äta upp tusenfalt. Tjejerna har haft en LÅNG rosa period. Men jag säger som Liten Lucky. Det är skillnad på rosa och rosa. Dessutom skillnad på hur man kombinerar och om det blir tufft, gulligt, prinsessigt eller tjejigt. Jag tycker numera att det mesta är okej i lagom doser. Din tröja blev fin, tyckerjag.

  SvaraRadera
 4. Hihi! Jag tänkte samma som du angående rosa om jag skulle få en tjej. Och så fick jag en kille och och sydde och köpte massor med rosa kläder till honom från ca 6 mån ålder. Det får jag äta upp nu när jag har fått en liten tjej som ju självklart får ärva storebrors gamla kläder ... Men, vad tusan, alla färger är ju fina och fungerar till båda könen. Snygg och färgglad body!

  SvaraRadera
 5. Snyggt! Jag skall också ge mig på att försöka färga lite någon dag. Så roligt att göra unika kläder liiiiiite mer unika.

  Köpte ju på mig lite mer uggletyg på Jofotex igår.

  SvaraRadera
 6. Håller med Liten Lucky, bättre cerise än fis-rosa.=) Fast jag har en hel del fis-rosa plagg till dottern, men mest sånt hon ärvt efter kusiner. Cerise är tuffare!

  SvaraRadera
 7. kan bara hålla med... det rosa bara händer ;) ja känner mig maktlös, men ja gillar det ;)

  SvaraRadera
 8. Vad färgar du tygerna med för färg?

  SvaraRadera
 9. Ja man vet inte hur hjärntvätten fungerar. Själv har jag bara söner och "helt plötsligt" börjar jag välja alla nyanser av blått och turkost (det häftiga blå) när jag syr och köper fast jag är helt emot pojkmode. De får även rosa och cerise men just den där blåa perioden känner jag igen.

  SvaraRadera
 10. tack å bock! jovisst är cerise lite tuffaren än nasse-rosa :)

  Popcorn: jag färgar med nitor textilfärg!

  SvaraRadera