Välkommen!

2 juni 2011

Solhattar

Solhatten i röd Dunderklumpen var så fin så jag bestämde mig för att sy en solhatt i blå Dunderklumpen till makrillen. Men ibland när man ska skynda sig så glömmer man bort det väsentliga. Som att klippa med sömsmån... Och glömmer man det på en solhatt blir den onekligen lite för liten. Så den här solhatten lägger jag i Butik makrill - den motsvarar stl 48/50. Blir till att skynda sy en ny till makrillen, det ska ju bli fint väder i helgen. Och den här gången MED sömsmån.Idag fyller svärmor år. Eftersom man inte ska prata om kvinnors ålder så säger jag inte hur många år det blir. Men så mycket kan jag ju säga att hon precis har blivit pensionär ;) Senast vi träffade henne så sa hon att hon kunde tänka sig en makrillsolhatt. Därför får svärmor en i födelsedagspresent! Tyget är från Stoff och Stil och valdes av min man.


Önskar er alla en skön helg!!

7 kommentarer:

 1. Vilka fina! Och härlig present att få! Hoppas din egen makrill får en passande solhatt också! (Du är nog inte den enda som gjort det där!) :-)

  SvaraRadera
 2. Vad fina!
  Ska nog ta och rita till ett sånt där liknande mönster istället för sånt med brätte.. Så det skulle gå lite mera undan :-) Men det är ju faktiskt så med hattar att man nog måste ha exakt storlek. Annars är det för spänt eller flyger av :-)

  SvaraRadera
 3. Åh så fina, vilken tur att du hade mer Dunderklumpen-tyg! =)
  Snultran är ju sååå bedårande i hjälmmössan i inlägget nedan!!!

  SvaraRadera
 4. Så fina hattar och jag blir verkligen så avis på det där dunderklumpen tyget!

  SvaraRadera
 5. Man kan inte få köpa mönstret :)

  SvaraRadera
 6. Lollo: eftersom jag själv har ritat mönstret för att kunna sälja hattar av det så lämnar jag tyvärr inte ut det!

  SvaraRadera