Välkommen!

28 juni 2011

Nytt till snultran

Jag klamrar mig envist fast vid symaskinerna och diverse småprojekt. Nu är alla kvarstående beställningar avklarade (bara Carros muddjeans som fått stryka på foten...), men usch, vad jobbigt det är att packa ihop alla grejjor. Det är ju så mycket jag vill sy INNAN jag åker till päronen!!!  Jag har dock fuskat lite och lämnat en del för nedpackning i sista minut. Min man suckar och tycker det är svårt att vara effektiv i packningen när jag lämnar diverse för senare hantering...

Jag tyckte i alla fall att snultran behövde en somrig knoddhjälm som passar till det mesta. Fick en fråga för ett tag sedan om mössan gick att sy i interlock istället för jersey, så nu har jag testat det. Tygvalet föll på det gröna Iris visa från Strömming. Vilket härligt tyg!!Och så här söt blev hon i nya mössan! Helt klart favoritmössan just nu. Klänningen är från förra inlägget och den blå färgen matchar så himla fint till snultrans blå ögon - gosunge!! Brallorna tackar vi en klädkedja för :)

3 kommentarer:

 1. Jättemysig mössa! Ångrar att jag inte köpte iris visa..
  Jag kommer måsta vara utan mina maskiner 6(!) veckor i sommar. Sitter hemma och paniksyr nu innan vi ska börja flyttpacka :)

  SvaraRadera
 2. ojdå, riktigt så länge ska jag inte vara utan maskinerna. så jag ska kanske inte klaga :)

  SvaraRadera
 3. Toksöt - både mössa och tjej!!! :)

  SvaraRadera