Välkommen!

18 maj 2011

En tjockis i flodhästar

En detaljbild på min tjockis till snultra i bodyn med flodhästar i förra inlägget. Det är en stl 62 och fortfarande lite för lång, men eftersom den har en smal passform så sitter den bra ändå. Använder helst mina egna kuvertbodysar på snultran just nu, makrillens gamla från "den vanliga butikskedjan som börjar på L" är så fruktansvärt breda att hon nästan försvinner i dem.

8 kommentarer:

 1. Ursött! Håller med dig, gillar också när bodiesarna är lite smalare i passformen!

  SvaraRadera
 2. Så jättefin! En sån goding ;)

  SvaraRadera
 3. Kjempefin modell.Jeg syr også mine bodyer mye smalere i både armer og ben enn de fleste man finner i butikken.Kun Moonkids som har smale bodyer jeg har vært fornøyd med passformen på.

  SvaraRadera
 4. nämen, en sånt goding, vill bara äta modellen med bodyn på!

  SvaraRadera
 5. Käranån så sött! Helt underbart tyg och body och åh, en bebbe, blir bebbesjuk på direkten :-)

  SvaraRadera
 6. Helt underbar!! :D MG nästa ;)
  Har du gjort grunmönstret själv, eller har du köpt de nånstans?

  SvaraRadera
 7. Hmmm, grundmönster och grundmönster :) Jag tror jag använt mig av tre olika body- och tröjmönster, samt jämfört med några köpta favoriter för att få till ett eget grundmönster. Koncentrerar mig på att få till ett som jag är nöjd med i en stl som går att förstora. Är petig när det gäller passform och har inte hittat något befintligt mönster som jag varit nöjd med. Tror inte riktigt att jag är i mål ännu. Lite större bröstvidd behöver jag nog ändå...

  SvaraRadera