Välkommen!

16 maj 2011

Ellen-bodysar

Här är ytterligare två kuvertbodysar till Ellen. Jag gillar den modellen på body absolut bäst. Inga knappar att knäppa i halsen (min man glömde alltid att knäppa knapparna på de andra bodysarna när makrillen var liten...) och så är de fina också. Snultran däremot skriker i högan sky när jag klä på henne allt som inte har omlottknäppning... Hoppas hon vänjer sig.

Nu tycker jag att jag har fått till mitt bodymönster riktigt bra. Jag har smalnat av och smalnat av och smalnat av mönstret både i kroppen och i ärmarna och nu äntligen sitter det perfekt på snultran. Jag gillar inte när bodysarna är för breda. Hellre en lagom smal passform och lite stretch i tyget istället. De senaste bodysarna jag sytt har suttit riktigt bra så nu känner jag att jag gått i mål.

Le Petit påminde mig om att turkost och rosa är snyggt ihop, så jag bestämde mig för att testa. Och jovisst är det snyggt. Och lagom rosa! Moln från JNYdesign och bruna flodhästar från MG-tyger. Muddväven är från Stoff och Stil.

10 kommentarer:

 1. Ja visst blev det jättefint med rosa till det turkosa =). Riktigt somrigt! Kul att du är nöjd med ditt bodymönster! Jag gillar också lite smalare bodysar i tyg med lite mer stretch, men det beror säkert också på hur ens bebis ser ut vad som passar bäst =).

  Flodisarna är söta! Tror att det är första plagget som jag ser i det tyget. Sydde endel mössor i brunda och röda flodisar till marknaden.

  SvaraRadera
 2. Turkost och rosa är fint men brunt och lila var inte fy skam det heller! ;-)

  SvaraRadera
 3. jättesöta! love turkos/rosa!

  SvaraRadera
 4. Jätte fina. Jag tycker även att brunt och cerise/rosa är en fin blandning.

  SvaraRadera
 5. SNYGGT! Världens bäst klädda snultra skulle jag tro! :)
  /Strömming

  SvaraRadera
 6. Jätte fina, modellen ser jätte bra ut vist är det bra när man har en livs levande provdocka som dessutom växer så man kan göra massor av mönster =)

  Jag har också sytt en body i flodhäst tyget men trycket blev så otroligt blekt när jag tvättade den första gången trist tyckte jag, hoppas eran håller bättre i färgen!

  SvaraRadera
 7. Vilka jättefina bodysar! Längtar oxå efter att få en att testa mönster på :)

  SvaraRadera
 8. Håller med om att du fått till en snygg modell.

  Och oroa dig inte; Snultran vänjer sig säkert vid dina kuvertringningar vad det lider.

  SvaraRadera
 9. Jag har skickat en award till dig! :)

  SvaraRadera
 10. jag hoppas verkligen att flodisarna håller i tvätten... vi får se!!

  brunt å rosa är absolut fint - det ska provas till snultran vid tillfälle!

  gittan: tack för det! känner mig hedrad. får se när jag hinner med att skicka den vidare...

  SvaraRadera