Välkommen!

17 april 2011

Turkos lapptäcke

Jag har klippt till lappar till flera lapptäcken i olika färgtema. Jag gillar verkligen att köra färgteman! Först ut blev det här täcket med turkos toner. Var så himla nöjd. Men också lite lat. Tycker nämligen att det är så himla trist att sy igen vändhål för hand - så jag gjorde ett så litet vändhål som jag bara vågade. Det skulle jag inte ha gjort. När jag vände igenom täcket så gick det upp en reva i ena hörnet på täckets framsida för att hålet var för litet - (här kan ni lägga till alla svordomar som ni kan och upprepa dem några gånger!). Så istället för att lägga det i makrillshopen som det var tänkt så behåller jag det själv. Det blir fint nu till sommaren. Och jag blir naturligtvis inte alltför ledsen över det för jag tycker att det blev snyggt. Men nästa vändningshål gör jag banne mig större...

6 kommentarer:

 1. Störtläckert!!! Vilken tur att du gjorde ett för litet vändhål så att du kan behålla det själv med gott samvete;)

  SvaraRadera
 2. Helt underbart täcket!
  Har gjort samma tabbe själv med ett för litet vändhal + att jag klippt sömsmanen innan jag vände och klippte för kort just vid halet. Inget att rekomendera!

  SvaraRadera
 3. Jag blir så sugen på att sy lapptäcke när jag ser dina fina! Känner igen det där med att vara för lat. Är det själv alldeles för ofta. Fort ska det gå :)
  Men nu var ju ingen skada skedd när du fick behålla det själv :)

  SvaraRadera
 4. Riktigt snyggt! Men du, jag blir ju helt avundsjuk på hur mycket fina tyger du måste ha som kan göra massa olika täcken efter färgschema!

  SvaraRadera
 5. underbart täcke iallafall :) Och bra tips om stort vändhål, ifall man skulle våga sig på detta någon gång :)

  SvaraRadera
 6. Snålheten bedrar visheten? Kul att du fick behålla det själv. Det var verkligen fint.

  Lapptäcken är underbara, färgteman är helt rätt grej. Det är superkul att se dina verk :)

  SvaraRadera