Välkommen!

14 april 2011

Med längtan efter sommar!

I slutet av mars fick min vän M (med sybloggen Vovlo) sin tredje flicka. (Av M fick jag föresten en alldeles undebar liten hängsleklänning - den ni ser här nedan - när lilla snultran föddes). Den lilla tjejen var ganska liten så jag sydde en body i stl 56 till henne. Jag älskar mjukheten i den randiga interlocken från Jofotex - ett favorittyg helt klart!) och med turkos kantband i interlock och gula plasttrycknappar så fick den en härligt somrig känsla! Tyvärr kommer den nog att vara urvuxen innan det hunnit bli sommarväder, men den kan åtminstone förmedla lite sommarkänsla på väg mot varmare tider :) Lilla L blir föresten den förste att prova mitt justerade omlottbodymönster, nu hoppas jag att den sitter bättre i halsen...


Och här är hänglseklänningen från M bakom Vovlo! Bilden har jag lånat från hennes blogg.

7 kommentarer:

 1. Vilken härlig färgkombination! Supersnyggt!
  Och fantastiskt söt och cool klänning!

  SvaraRadera
 2. kan bara hålla med de ovanstående två;) tyvärr får jag vänta med min täckebeställning...fick en mindre trevlig överraskning när vi såg elräkningen...en ventil hade gått sönder i värmepumpen...förklarade hettan här hemma vi inte kunde få ordning på ...å visade sig på räkningen kan man säga!

  SvaraRadera
 3. Härlig liten body, och en sådan söt klänning :)

  SvaraRadera
 4. jättehärlig!! håller med om mjukheten i de randig och enfärgade interlockerna!!

  SvaraRadera
 5. Tack Makrill! Den är verkligen som en pralin. Bra att du säger att det är storlek 56, jag tycker att det är så svårt att se, och tänkte att den nog var alldeles för stor. Men då ska jag genast testa. Håller med om att det randiga tyget känns som superkvalitet!

  SvaraRadera
 6. Gul + röd + turkos är en supersnygg färgkombo!

  SvaraRadera