Välkommen!

6 april 2011

"bobot"-tröja och liten beställning

Min lille "hörövare" har även en viss förkärlek till robotar och drakar. Och ägg. Helst drakägg. Just nu när vi närmar oss påsk är det mycket spännande med alla ägg som finns i olika former överallt. Idag när vi var och handlade mat stannade min makrill framför allt påskpyssel och påskägg. Han var mycket fascinerad över alla dessa drak- och fågelägg. När vi kom till kassorna klappade makrillen mig och gav mig en allvarlig vuxenmin medan han sa" Mamma inte lädd. Inte falit. Äggen inte falit." Vilken tur jag har med mig en modig liten "hörövare" när jag befinner mig i en affär full med drakägg!!

Men det var ju inte det det skulle handla. Det skulle ju handla om robotar. När jag fick se att det här robottyget skulle komma så bestämde jag mig genast för att det skulle jag bara ha. Vad gör man inte för sina barn?! Och när jag fick makrillens reaktion när han fick se tröjan idag efter förskolan så kan man väl säga att den var en fullträff -  han kramade den!

Robotar från Mjuka tyger och stjärnor från JNYdesign. En färsking och en hyllvärmare. Även jerseyn som jag använde i muddar och halslinning kommer från JNYdesign. Knäppning i ena axelsömmen för att ge tröjan en liten detalj.


Sist ut ett vårtecken - en beställning på en kronmössa med matchande dregglis. Första trikåmössan jag syr på beställning nu i år!! Aporna kommer från Stoff och Stil.

9 kommentarer:

 1. Så fine! Du er bare så flink!
  Herlige farger!

  SvaraRadera
 2. Vilken supersnygg tröja, läcker kombination! Väntar på robottyget å tror det kommer bli populärt här hemma oxå :-)

  SvaraRadera
 3. Hej, tack för att jag får se lite robotar:) Har inget tyg själv:( Snyggt att bryta av med ett annat tyg på ärmarna. Och superglad blir jag när jag läser att grabben godkände det. Sov gott! /Johanna

  SvaraRadera
 4. Så snyggt det blev att bryta av med ett annat tyg. Det där tål att tänkas på. Det svarta robottyget ligger här hemma också och väntar på en sax. Men jag måste hitta mitt nummer av Ottobre där tröjmönstret jag vill använda finns. Fattar inte var tidningen tagit vägen. Har letat som en galning i snart en vecka nu. Så irriterande. Jaja, den kommer väl fram vad det lider. Och det är ingen tröjkris i garderoben än, så det är väl bara mitt sysug som blir lidande...

  Och visst är det skönt att ha små 2,5-åriga räddare med sig när man befinner sig på så farliga platser.

  SvaraRadera
 5. Jag gillar också robotar ;). Superfint med knäppningen på sidan.

  Ps. När min son Frans (nu 21) fyllde 5 var jag verkligen tvungen att baka en draktårta med massor av krokodilägg som draken skulle ligga på. Synd att man inte hade digitalkamra 1995.

  SvaraRadera
 6. Vilken fin tröja! Nu längtar jag ännu mer efter mina robotar som jag beställde för en dryg vecka sedan, hoppas de dyker upp snart för här finns en kille som också är sugen på robotar:)

  SvaraRadera
 7. Jätte fin och snyggt med stjärnor till. Jag har också beställ detta tyg få se vad det blir =)

  SvaraRadera
 8. Vad roligt för makrillen!

  Apropå kräksbebis så har jag en tanke där. Om det är så att det läcker upp mjölk, som till exempel när snultran rapar eller bara när hon ligger ner så kan det vara för att bebisars magmun inte är färdigutvecklad än. Därför sluter den inte tätt. Den här gången kom jag på att detta liknar ju det som man drabbas av, ibland, av som gravid: halsbränna. Om man ligger på höger sida så hamnar magmunnen nedanför innehållet=läckage (aj för mamma, kräks för bebis). Där det bättre att ligga på vänster sida. Jag har provat med lillebror och det är som en klocka: höger (blah) vänster (rap med bara luft).

  Magmunnen växer ikapp, vid fyra månader? tror jag.

  Tack för hälsningen, sitter med mjölkstockning och feber här. Men i övrigt mår vi bra!

  SvaraRadera
 9. supersnygg kombo på robottröjjan, tror på nå sånt till min kille å;)
  mkt fint du har här på din sida:))

  SvaraRadera