Välkommen!

28 januari 2011

Lite av varje

Här är sista stora beställningen som jag färdigställer innan jag tar paus från beställningssömnaden. Jag har visserligen några mindre beställningar att slutföra innan jag enbart ska ägna mig åt egen bäbissömnad, men inget som känns speciellt svårt att hinna med. Annars börjar jag känna mig lite lätt nervös över att det nu är mindre än 50 dagar kvar till bf. Jag har några bäbisprojekt jag skulle vilja ro iland innan vi blir fem i familjen (ja, jag måste ju räkna katten Morgan också!).

Som grädde på moset så är nu avloppsrören nere i källaren under uppgrävning för stambyte (jag vet, vilken tajming!). Rören låg ytligare än vad vår rörmockare hade tänkt sig så de gamla keramikrören har punkterats på diverse ställen. Här luktar svagt av avlopp mest hela tiden - blä! Men eftersom det är första steget mot fräsch tvättstuga, tv-rum och inte minst mitt efterlängtade hobbyrum/syrum så känns det ändå bara positivt, även om det är lååååångt kvar innan jag kan flytta ner maskiner och tyger dit... Till hösten kanske, kanske, kanske.

Men det var ju inte det inlägget skulle handla om... Dessa kläder ska till våra vänner i Stockholm. Tröjorna är till storebror F (ubåtar) och lillebror E (fordon). E ska även ha mössan som är en liten modifiering av ett mönster från Doris & Assar. Bäbishjälmen med matchande scarf har jag för mig skulle vara en present. Det är alltid lika roligt när det är vänner som vill att man syr åt dem :) Med den här beställningen är jag extra nöjd med lillebrors tröja och hjälmmössan. Färgerna i tröjan blir jag verkligen glad av och mössan är söt i all sin enkelhet.

Till sist en detalj på knappen på dregglisen - älskar verkligen min nya tryckknappstång!!! Det är så härligt med fina färgglada plastkknappar :)


(någon som vet varför bilderna blir olika stora när de är sparade och visade med exakt samma bredd?!)

6 kommentarer:

 1. Härliga grejer!!! Hoppas du får en trevlig helg trots odörerna;) själv bär d av t Kinna:)

  SvaraRadera
 2. Fint med det röda mot det bruna! Gillar!
  Fint alltihop! Lycka till med att ro iland alla bäbisprojekten!! =o)
  Tack för kommentaren på min docktygblöja! =o))

  SvaraRadera
 3. Fina grejer. Var har du beställt tryckknapperna och tången ?

  SvaraRadera
 4. Så fint!!!
  Knappar numera också mina dregglisar med färgade plastknappar, blir superfint!!

  SvaraRadera
 5. Snyggt. Det ser så proffsigt ut.

  Javisst känns 50 dagar lite kort... 39 dagar här. Men jag känner mig så nyfiken på mitt barn och glad att det ska bli en till.

  Hoppas att du får må gott fram till bf, avloppslukt eller inte.

  SvaraRadera