Välkommen!

22 december 2010

Julklappar till makrillen

Under ganska lång tid har makrillen varit i behov av ytterligare en fleecetröja. Han har ganska länge använt den här, och det är en klar favorit hos både makrillen och oss föräldrar. Men ibland måste den tvättas (!) och så börjar den bli liiiiiiiite liten. Igår tog jag mig i kragen och gjorde ett sista julklappsryck - nån gång måste jag ju få tummen ur :)

Blågrå zottelchen och petrol microfleece från Tygpyssling, supermjuka och gosiga tyger. Makrillens initial i svart velour och stickningar i svart med flatlock (är lite insnöad på att använda det just nu). Är väldigt nöjd. Maken likaså, och det är ett mycket gott betyg med tanke på att han inte speciellt ofta uttrycker någon större entusiasm över mina syalster ;)


Hade även tänkt visa ett par vanliga muddisar och en vintermössa som också är julklappar till makrillen, men nu vill Blogger inte infoga bilder :( Så det lämnar jag till senare.

Tidigt i morse vaknade vi av att makrillen var magjsuk - kul värre. Håll tummarna för att vi föräldrar inte också insjuknar utan att vi kan genomföra det julfirande vi tänkt oss...

4 kommentarer:

 1. Ser verkligen gosig ut den där tröjan! Usch så jobbigt med magsjuka:( Hoppas Makrillen piggnar till snabbt och att ni andra klarar er! God Jul!

  SvaraRadera
 2. Läcker! Fleecen ser nästan ut att vara lite metallic sådär.

  Magsjuka är verkligen ingen höjdare. Hoppas han kryar på sig snabbt, och att ni slipper det. M berättade på jobbet att A hade för avsikt att backa hela vägen ner - så jag hoppas han tillfrisknar i ett huj så att han verkligen kan göra det. =)

  SvaraRadera
 3. usch, ha ni med fått denna underbara sjukdom... (hoppas jag inte smittat genom bloggen;)) jättehärlig å gosig tröja! GODJUL!

  SvaraRadera
 4. Vilken mysig! Hehe, känner igen det där med att hamnat i ett litet flatlock-träsk. :D

  Hoppas julen varit god trots magsjukan. Gott Nytt År önskas!

  SvaraRadera